Съединител отделя горе

Започната от asenov1984, 28 Юни 2015 20:47:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

asenov1984

Колеги тия дни усетих че съединителя отделя много горе дали се регулира или феродото заминава не ми мирише на изгоряло какво може да се направи някой сменял ли е феродо колко струва?

Любимката ми е:
Форд Фокус 1.8 тдди 66кв 2000 комби

Pyrhel

Хидравичен е, не се регулира. Обикновено се сменя освен феродовия, притискателен и лагер-помпата, около 300-400 лева са частите и 100тина за работата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

asenov1984

Цитат на: Pyrhel в 28 Юни 2015 22:51:33
Хидравичен е, не се регулира. Обикновено се сменя освен феродовия, притискателен и лагер-помпата, около 300-400 лева са частите и 100тина за работата.

А това че отделя горе проблем ли е не ми мирише нищо нормално си потеглям какво да гледам нормално ли е уффф притесних се...

Milcho

Обикновенно означава, че е към края на живота си, но точно колко има още не може да се каже. Според мен може да си караш, щом не си забелязал нещо притеснително. Ако се появи вече притрисане при потегляне или пък приплъзване - сменяш.
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

marti1996

моя отделя на най-високо положение, оня ден го подпалих здраво и нищо му няма, обикновенно феродов диск е 80-100лв, ако си го правиш сам смени само феродо да не ти идва на куп сичко.