Хром лайстни за Мондео МК3

Започната от Septerra, 27 Май 2015 15:31:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Septerra

Здравейте, колеги. Както повечето от вас вече знаят, съм в преследване на пълния хром пакет за Мондео МК3 от последния фейс. Въпросният включва хром лайстна за под долната решетка на предната броня и лайстна на задната броня до задния капак. Някой има ли идея от къде могат да се закупят, независимо дали нови или втора употреба? По Мото-Пфое разпитах, там искат по над 100 кинта за едната, а и ги нямат.

Прилагам и снимки за справка.

Предната

Задната

Pyrhel

Добре дошъл в клуба, дет' се вика :D Моите ги дебнах мнооого време, източникът беше ибея :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Septerra

Хаха, усещам аз, че е драма с тея лайстни... :)

По ибея намирам от доста време само чисто нови за по 30-40 паунда парчето. Ти такива ли си взел или нещо втора ръка е изпаднало? :)

Pyrhel

Трудно и скъпо е, да :D

Предната я взех нова, но на търг по спомен, след може би година дебнене. Вече ме съмнява да падне, остаряха тия кофи.
Задната, за която говоря е онази под емблемата на дръжката и я намерих за късмет 2ра ръка в същия цвят от UK. За тая става въпрос:

Предната е с двойнозалепващо и повечето са нервни и не могат да я свалят без да я огънат, затова - нова. Задната под емблемата върви заедно с дръжката - в самата дръжка има място за лайстната. Задната за комбито на бронята също е лепена, там предполагам, че ще е като предната - не трябва да се огъва при сваляне и пренасяне.

Та... Или се въоражаваш с МНОГО търпение и дебнене на търговете или нови :( И с настоящата цена на паунда не се знае дали няма да ти излезе по-изгодно от тука...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Septerra

Оу, да. Забравих, че отзад има едно хромче и на панела на номера. Такова съм срещал често по БГ морги, мисля, че няма да е проблем. Другите две ще са зор.

Преди известно време в някаква Фейсбук страница за продажба на части за Мондео в UK един пусна предна лайстна и тя замина за около четири милисекунди...

Виждам си следващите два Коледни подаръка.  (rofl)

П.С. - не ти ли трепна сърцето пак от тая снимка на бившата ти кола? :)

Alexi

предната лайсна само нова .. наскоро вземах от морга - дойде крива и я изхвърлих - не може да се изправи много особена форма е .. нова не е никак евтина аз за това се отказах от нея