Помощ относно грешки на компютъра.

Започната от Tsvetan123, 25 Януари 2015 22:01:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Tsvetan123

Здравейте. От няколко дни насам съм горд собственик на Ford Focus 1.8 TDDI 99. За сега съм супер доволен от избора си. Закарах го на диагностика, понеже ми свети air bag лампичката и не е от връзките под седалката. Излезе че е пиропатрона на пасажерската седалка и в скоро време ще го сменя. При диагностиката излязоха 3 други грешки, за които намирам какво значат но не мога съвсем да ги разшифровам и да разбера каква може да е точната причина. Грешките са следните:
P1343 - Педал Безсрочни сензор Б верига обхват/Ефективност
C1313 - Сигнална грешка на веригата на преобразувателя на хидравлично спирачно налягане на дясното колело
C0300 - Непознат код за грешка

Можете ли да ме светнете кое какво точно означава и дали трябва да се притеснявам. Благодаря предварително.

К.Методиев

Едната е за педала на газта явно е правил проблем, трзи със С едната е защото като е правен теста не е завъртян волана по принцип, а може и датчика да е прецскан но едва ли за последната щом е със С не го мисли.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Tsvetan123

Добре педала на газта си работи нормално в момента имам ли причина да се притеснявам за него и за проблема със спирачката (когато ги изчистих се появиха пак)