Удар при превключване, Фиеста mk3

Започната от neldcho, 19 Юни 2015 12:35:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

neldcho

Не знам точно за кой раздел е темата, та я пуснах тук. Сега да почвам да ви се оплаквам, много се отчаях едно кат почне всичко тръгва. Преди няколко дни докато се правех на "Софийския Кен Блок" по Ботевградско незнайно как едно водно съединение което на четири пръста разстояние от перката на алтернатора беше опряло в нея и количката ми роди. Както и да е, викам майната му ще зема ново, купих от мегапартс 11лв. лошо ми стана за некво маркуче толко пари, тва са ми 5 литра бензин, ехее колко имаше да карам. обаче антифриза беше изпръскал алтернатора и трябваше ремонт 20лв. и за ремонта, тва са си още 10тина литра. Зарадвах се, че е готова за нови подвизи по Софийските улици. Ама отново греда, замина стартера и пали само на бутане, хубаво де сменихме го и него. Вече щастлив, да ама не. Сега забелязвам, че когато сменям от първа на втора при по-бързо потегляне има някакъв удър се едно колата минава през дупка, става така само когато сменям от първа на втора. От втора на горе не го прави. ако някой знае от каде е проблема да помага ?
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

Pyrhel

Сипи й един Monster в резервоара :))

Вероятно някой тампон е заминал.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

neldcho

Цитат на: Pyrhel в 19 Юни 2015 15:04:32
Сипи й един Monster в резервоара :))

Вероятно някой тампон е заминал.

ако не го сменя веднага проблема ще се влошили ? :Д
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

marti1996

какво ще рече кен блок въртиш гуми ?, рязко включваш скорости ?, да не е някое каре заминало

neldcho

Цитат на: marti1996 в 19 Юни 2015 19:14:36
какво ще рече кен блок въртиш гуми ?, рязко включваш скорости ?, да не е някое каре заминало

Говорех метафорично, самоиронизирах се  :D нищо особенно просто я настъпвах повечко и тук таме на некой светофар тръгвах с пилене на гуми, после ми казаха, че двигатела явно е направил по-силен вакум и за тва е залепило водното съединение за перката. А за каретата ги гледах читави са си. Някаде от друго място идва проблема. Както каза Pyrhel може да е тампонче.

Alexi

10-20-30 лв за ремонт ,колега това знаеш ли колко литра бензин са взимай там малко тел и стягаш с клещите и това е :))

neldcho

Цитат на: Alexi в 19 Юни 2015 21:17:12
10-20-30 лв за ремонт ,колега това знаеш ли колко литра бензин са взимай там малко тел и стягаш с клещите и това е :))
за кое по точно да стягам с тел  ::) щото мене принципно мноо ме бива с големия "чук" и "пироните" да праа тунинг  (rofl)

Alexi

ми маркуча примерно ,закво ти е нов