букса за управление от волана

Започната от trotil, 17 Декември 2014 21:17:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

trotil

Здравейте, съфорумци! Нов съм тук и наистина се радвам, че има толкова много хора, изпитващи пиетет към марката!
Искам да попитам следното нещо - в момента съм с касетофон 5000 rds eon и искам да мина на cd, афтърмаркет вариант сякаш не ме блазни, защото си харесвам дизайна на автомобила и не искам да го променям ни най-малко, следователно - 6000 rds eon би ме задоволил напълно. Гледам, че отвреме навреме в olx-a има подобни cd-та, цените са приемливи, но едно нещо ме притеснява - дали ще мога да запазя управлението от волана. Ако съм разбрал правилно, има два вида букси (за упр-то от волана) - двойна и единична. Трябва ли да търся задължително cd с букса за волана като моята (единична) или не е чак такъв проблем и една интервенция с поялник срещу скромна сума би оправила положението.
P.S. Колата ми е форд фокус комби, 2000 г.

Pyrhel

Предполагам, че при теб е с двойната букса? Би трябвало и всички 6000-та да са с нея. Ако като букси съответстват - ще работи управлението.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

trotil

Сегашното ми е 5000 rds eon и е с единична, търся си 6000 rds, но гледам, че от тях почти няма с единична, въпросът ми е ако взема такова, което не съответства, ще бъде ли проблем да се пригоди управлението от волана, защото искам да си го запазя. Въпросът ми е дали някой е имал подобни чуденки и как ги е решил, къде, срещу каква сума...

Pyrhel

Няма да е проблем, ще работи. При теб е така, нали:

Зелената букса (ако я имаш) е за чейнджър, нея не я мисли. Предполагам, че на всички производители зелената е стандартен цвят за външен чейнджър, до сега на всички, които съм виждал е било така.

Гледайки пинаут-ите на 6000CD се оказва, че има 2 варианта - има такъв с твоята букса. Ако не намериш - преходник. Обаче не знам дали ще намериш готов преходник, но винаги можеш да вземеш 2: 5000 EON -> ISO и 6000 EON -> ISO, за да направиш един. Или разбира се да срежеш буксата и да играе поялника директно :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.