Някои знае ли какви са тези "Ford аксесоари" които Moto-Phoe предлагат ??

Започната от ForeverFord, 07 Декември 2011 23:23:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Pyrhel

Боби ме изпревари, и аз това тръгнах да пиша :D

Иначе аксесоар е всичко, което не е с колата - ръчни часовници, аптечки, триъгълници, поставки за чадъри и т.н.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

По мои наблюдения в МП Люлин е доста бедно откъм аксесоари от този тип - сравнено със София франс ауто и Камор.

Чебурашка

За какви аксесоари става въпрос - за оригинални от форд или те са си направили някакви с емблемата на  (fe)

ForeverFord

Първо извинявам се за това къде съм постнал темата.Второ върпоса на  Чебурашка е този които и мен ме интересува.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Баси и аз останах като гръмнат... Купих си колата от МП - Младост и питам търговеца "Какви аксесоари предлагате", той ме гледа учудено.... Викам "един ключодържател поне да си купя......." отговарят ми "Ааааа при нас нямаме.... идете в Люлин" и аз хем (af) хем (rofl)
По мое време (като бачках в там) в СФА - давахме я тениска (ако е лято), я шапка, я ключодържател.... не съм умрял за толкова пари, но това неща които гъделичкат душата на клиента... все едно да влезеш в кенефа на Хилтън и вместо хартия да са сложили вестник... върши работа, ама не е никак на място...