Фиеста МК3 -- Фиеста МК4

Започната от gmmachine, 20 Април 2015 20:09:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gmmachine

Форд Фиеста МК3 2.0 XR2 оборудвана с Yokohama ADVAN 048, изпускателна система на ф60, заводска глава,скоростна кутия и електроника от 1,8XR2 , блок 2.0 Зетек.
Форд Фиеста МК4 1,7 VCT, ремап на компютъра, спортно окачване + пружини Eibach, изпускателна система ф50.

Pyrhel

Помня на драга на Дракона, че мк4-ката вървеше поразително добре, а мк3-ката ще да е много сладък слийпър. Каква им е разликата в ускоренията?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

gmmachine

МК4-ката вече е по-силна, а тази година ще дойда с МК3-ката, гласи се за висока 14-ка като време.

baro

Радвам се ,че МК3 е попаднала в добри ръце. И мен ще ми е интересно има ли сверка между двете. Защото съм се пускал с Пума и изостана доста, питах човека дали е наред VCT ,отговори ми ,че всичко е в ред.

gmmachine

До сега не съм ги сверявал но, MK4 съм я засичал на измервателната система в Сливен и даде 16,300. Тогава обаче имаше проблеми от към горивото, беше искарала доста малко коне на Дино, а MK3 искара 140hp

opex

Предполагам мк3ката беше на Пламен?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

gmmachine

Да, страхотен автомобил !