Бял петък 29.08.2014

Започната от ihovahi, 29 Август 2014 08:14:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ihovahi

Бял петък - акник дей  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Pyrhel

Гледахте ли за IT селОто?
http://btvnews.bg/video/videos/tazi-sutrin/parvoto-it-selo-v-balgarija.html

Видеото е много важно, ВИВАКОМА, 15 МЕГАБИТА ЪПЛОУД, 15 МЕГАБИТА ДАУНЛОУД, МНООУ Е ВАЖНО ЗА ПРОГРАМИСТИТЕ :))

В бг дев форумите много ме накефи един коментар: "Точно щях да адмирирам ииии ...гледах видеото." (rofl) (rofl) (rofl)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

егаси, никой неще да дрищи.  Това ми навя един спомен от родната казарма - имахме един лейтенант който си падаше по нестандартните наказания, като хване някой да си играе с оръжието - му уреждаше да разглоби и изчисти, а после и да смаже всички автомати в оръжейната, ако нещо не му уври главата - на следващите стрелби (а имахме всеки четвъртък) целия взвод стреляше с неговия автомат (30 човека по 24 патрона) - и пак му се връчваше да чисти и смазва.  Гарантирано - които се издъни - повече не му се гледаше автомат...  та остава ида си играе с него. 

Pyrhel

Аз пак ще хвана темата с ИТ-тата... Преди като бях работник в офис се дразнех на колегите си по същия начин както сега, когато ги гледам отстрани. Мухи без глави (bang) В Бизнес Парка всеки път като влезна в нормално работно време се изнервям супер много. Всеки ходи някъдето му падне - не се оглеждат дали има коли, ходят по пътя по 4ма един до друг, няма ляво/дясно...
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev