Софтуер и хардуер за газови инжекциони

Започната от SICKandPROUD, 01 Септември 2014 21:31:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Хубаво е като си имаш програмата за инжекциона, за моята дръглива Тамона се смазах от търсене, без успех...

Мод едит: Разделих темата от "Профилактика на ГИ"

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

К.Методиев

Това ми беше едно от изискванията да мога да си го закачам сам лесно и достъпно.

Я разгледай тука за тамоната.

http://www.pliki.drypa.pl/entry-bc8b63f280b971c25b4fb3fc1e5bf98a.htm

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

SICKandPROUD

Баси, ти си голяма работа, утре ще потърся подходящ кабел и ще изпробам дали работи. Много ти благодаря Кристиане.

baro

Как ще кажеш ,че точно за тамоната няма софтуер. Даже има цели 3 програми.Кабела не излиза повече от 10-15 лева ,вземаш един преходник от USB към TTL и си готов. Моя е този от http://www.bgdiagnostica.com/index.php/kabeli-za-gazov-injekcion.html там си обеснява как да го свържеш . Само ,че аз си взех преходника от ebay и си сложих кабел 3х0.25 и букса ми пасна от старо захранване на PC ,по-точно от голямата централна към дъното. Излезе ми към 15 лева и си работи идеално. Не купувай евтин преходник ,че ще имаш проблеми с него.

SICKandPROUD

Не съм казал, че няма! Казах, че аз не намерих такъв, когато търсех преди около 2 години.

baro

Е преди 2 години не знам как е било. В YouTube има интересни клипове да се запознаеш с програмата и самата настройка. Успех ,ако има нещо ще помагаме.

SICKandPROUD

Със сигурност ще има, няма да се хвърлям на хардкор настройки за момента, ще поглдна кое как е, и имам мерак да  направя да превключва на гаЗ по- бързо. Сега чакам да загрее на около 60 градуса колата и чак тогава бута на газ.

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

SICKandPROUD

baro

Точно за тоя PL2303 съм чел,че нещо с драйвера е проблемен,но щом работи при теб значи ще стане.