Бензин вместо дизел!Ами сега.....

Започната от festa, 25 Юни 2014 17:02:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

festa

Здравейте!От години карам кола на бензин,но сега я смених с такава на дизел.Ами познайте какво стана....налях и бензин  :-X  ,и тя спря да се движи нормално,започнаха едни пушеци,сецвания,вибрации,незнаех какво става,нова кола? Отидох на сервиз,и стана голяма веселба (rofl).....Само се чудя дали след като я оправят няма пак да направя същото нещо  ::) ,май трябва да си сложа знак на капачката че е дизел....абе женска му работа ,добре че има мъже да ни оправят.....колите де  :-* !

moni74

На стар дизел са ми сипвали 17л бензин в 60л резервоар. Понеже бях на път и нямах избор, допълних с дизел догоре. И после на всеки 40-50км когато видех бензиностанция допълвах догоре. На колата /тойота/ не и стана нищо, продадох я на 384к пробег, но все пак беше атмосферен дизел.
Сега с тези комън рейли, не знам. Всичко е много по-фино, в най-лошия случай може да имаш проблем с инжекторите и горивната помпа.
Колко километра е карано с бензин в резервоара?

----------------------------

festa

Ами мотора е много добър макар и на около 180.000,надявам се да нямам проблеми вече :) ...Карах я може би около 60-80 км,тя нямаше мощност,и тия магли след нея,как да се кара....