Платен пакет Диема Екстра

Започната от ihovahi, 21 Февруари 2015 15:34:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ihovahi

Днес се позаинтересувах и реших да попитам собственика на кабелният оператор в Чепеларе относно платен пакет Диема Екстра (в който влизат двата нови канала Диема Спорт HD и ,,Трейс Спорт Старс").

Каза ми, че таксата е 4 лв., но трябвало да се закупи и карта на стойност 70 лв.

Вие имате ли някаква подобна или изобщо някаква информация по случаят с преместването на футболните мачове (и не само) по платения пакет на Диема и цената на това "удоволствие"?!  >:(
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

И аз имах подобно удоволствие - всъщност купува се вложка за картата, която се слага в съответния слот на ТВ-то, а картата за разкодирането се пъха в нея. преди 4 години и аз се ръснах 80 кинта. По едно време една кабеларка ги раздаваше срещу 1 лв месечно, но промоцията бързо свърши.

marti1996

вземи си втора употреба(или те задължават?) според мен, това е така наречения "cam module"

pAbLo

Е пък как не им паднаха цените на тези модули????
КАМ
Преди 5 години или повече,като тръгнаха кабеларките да кодират канали беше 80-90лв,днес пак толкова.
Това  в ebay вероятно струва и жълти стотинки.
Аз нямам информация за този пакет-кабеларката ми е IPTV и това няма къде да си го "мушна"  (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

moni74

Аз имам 2 CA модула, ползвам ги на кабелната на СКАТ. Купих ги от тях по 50лв преди няколко години.

----------------------------

Alexi

Близу понеже предлагат HDMI тунер в пакета си ,ако искаш карта ти я дават вместо тунера като даваш еднократно 20 лв

ihovahi

При мен ще падне чакане... искат 250 семейства записани за пакета Диема Екстра и чак тогава ще мога да се възползвам. А как ще се съберат толкова семейства... кой знае.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Одеве ходих да платя кабелната и платих 3,50лв за този пакет до края на месеца, пробно. Съвсем спокойно си гледам HD канала с СА модула :) И съм на далавера, защото го гледам HD на два телевизора. А на третия е само цифров, не е HD.

tropper

Цитат на: Alexi в 05 Март 2015 16:38:44
Близу понеже предлагат HDMI тунер в пакета си ,ако искаш карта ти я дават вместо тунера като даваш еднократно 20 лв
Имаш предвид CAM-модула, който се пъха в слота на ТВ-то, а в него се пъха картата ли?
Питам щото бащата ме разпитва за тия пакети и се чуди към кой оператор да се мести, пък ТВ-то има цифров тунер и е гадно с две дистанционни като има начин с едно...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

мда той .. имай предвид ,че поне при мене има нерешим проблем с някои ХД канали явно зависи на каква честота са - накъсват си и това е по тоя повод ( бях ги пуснал всичките ) махнах повечето и си оставих 11 само

moni74

Цитат на: tropper в 05 Март 2015 19:09:24
Имаш предвид CAM-модула, който се пъха в слота на ТВ-то, а в него се пъха картата ли?
Питам щото бащата ме разпитва за тия пакети и се чуди към кой оператор да се мести, пък ТВ-то има цифров тунер и е гадно с две дистанционни като има начин с едно...

Аз точно затова върнах преди време декодерите за цифрова кабелна на оператора и си купих два такива модула. При СКАТ ползата е, че гледам и част от платените канали безплатно - повечето HD + още някои.