Внимавайте за измамници!

Започната от Bobi, 07 Ноември 2011 21:14:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Колеги, цитирам мнение от друг форум!

ЦитатКолеги,моля за внимание на поредните български измами.Днес ми се обаждат от номер +35989145 и млада жена ми казва че разговора е напълно безплатен за мен.Тоест това е поредната телевизионна игра по НОВА телевизия.За порядъка от 5-6 мин се оказа че разговора ще ми струва 62лв.Като се има напредвид че е входящо обаждане, и зададените ми въпроси ми се сториха много лесни и затова и прекъснах разговора,но удоволствието ми струва 62лв.В последствие се оказа че майката на мой познат която също била подведена дължи 150 лв ,от същият телефонен номер.Утре ще пусна жалба към мобилният оператор ГЛОБУЛ макар че жалбата ще остане глас в пустинята.Най-интересното е че в рекламата по НОВА се казва за безплатен смс,което е пълна измама.Умолявам МОДовете да направят темата важна ,тъй като нямам желание някой колега да бъде прецакан по същият начин. И КОЛЕГИ МОЛЯ ВНИМАВАЙТЕ +35989145 запомнете номера и не си вдигайте телефона.Пуснах вече жалба и в Господари на ефира ,нека спрем поредните измами на българският народ.

pantata

Пак от друг форум разбрах, че като отговаряш на въпросите им цъкайки числа от клавиатурата те таксува като смс към 145.

G_o_c_e_v

Плащах на майка ми също 62лв, обаче на нея нещо и прекъснало и затова се е стигнала тази сума....
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

escobar

Дам това е първата по рода си игра, където те коват, докато те се обаждат.