Теч на масло Мк1 4х4

Започната от Gredarov, 26 Февруари 2014 11:59:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Gredarov

Не мога да видя от къде тече масло.Някъде над рейката е.Мондеото има ли маслен тампон под входящия колектор?
Интересува ме още нещо.Преди време си смених дисковете и накладките отзад и от тогава нямам ръчна.Как да я оправя.

Gredarov

Кажете бе хора.Как да си оправя ръчната.

К.Методиев

Регулирай я от вътре, има тресчотка и трябва да ти обере празния ход, иначе няма тампон под смукателния колектор, най вероятно маслото ти тече от датчика за налягане на маслото, намира се точно под колектора.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

opex

Ръчната е на тресчотка, но може да е без болт за регулиране. И е голям чеп, на мойто 4х4 беше така. Тресчотката зависи от някакво усилие на жилото, което не-винаги е това, което е проектирал този на чертежа. Нагласих я отдолу под колата жилото с шайби.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique