1000 лв. глоба за ремонт на колата пред блока.

Започната от Pyrhel, 08 Февруари 2014 11:17:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: К.Методиев в 08 Февруари 2014 23:49:19
Пред блока е украса от журналистите за да намерят сензация.
То всичката им работа е такава....
И по сега действащите наредби е почти невъзможно да правиш какъвто и да е ремонт пред блока без нарушиш нещо (или ще вдигаш шум, или ще разлееш поне минимално количество масло/гориво)- така че е поредната буря в чаша вода.

opex

Това никога няма да го приемат и не знам защо се връзвате.
Хайде да решим, че са го приели - кой ще ми оправя колата?
Сервиза?
Кой сервиз?
Този, в който работят пияни селяндури?
Да приемем, че не са такива например - въпреки това какви са ми гаранциите за качествени части, качествена работа, качествени резултати т.е. нали е ремонт де значи трябва да е в заводско състояние след това нали?
А кои са тези сервизи, сертификати нещо? Какво ще ги отдели именно от "уличните майстори"? Нали трябва и гаранция да има съответно? А от сервиз гаранция е като от курва запис. (Ниш против курвите де и те душичка носят, милите)
Сиреч ще съм длъжен да ходя във Фото-Мое ? - рофл омг втф лмао хД лол
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Backstage

Имам 2 клетки гараж...закрит...отопляем...И няма сила на тая планета която да ме спре да си сменям разни чакорля по колата...колегата Sick And Proud го каза точно,по принцип където не разбирам не пипам..ходя в сервиз

amplified

За тъпотия се чоплите и обиждате, а никой не спомена навлизането едва ли не в домовете в търсене на културни ценности...
Еми да, да ограничат, ама не така зададен - правиш ремонт, окендзваш с масло и боклуци - глоба. Правиш ремонт, не минаваш преглед.
Ама няма го органа дето ще регулира каквото и да е. Метачите на улиците ли ще докладват, че някой прави ремонт пред блока? :D
За ремонт в частна собственост - гараж, двор, място в Горно надолнище с нотариален акт... никой нищо не може да ти каже. И в тоя ред на мисли, ами, ако ремонта е в идеална част, твоя собственост?

Backstage

за "пред блока" съм напълно съгласен! има си места за тая работа,обществени канали или дворове...един комшия лятото поля половината тротоар с маслото от скоростите му...е са сори ама детето ми търчи там...

Alexi

В доста държави е забранено да правиш ремонт на улицата , само че тая наредба у нас и да се приеме няма да се спазва както доста други недействащи наредби .

hotblooded

Цитат на: Alexi в 09 Февруари 2014 09:44:44
В доста държави е забранено да правиш ремонт на улицата , само че тая наредба у нас и да се приеме няма да се спазва както доста други недействащи наредби .
При нас като се забрани едно нещо - толкова "по сладко" става да го правиш  (rofl)

Danchev

How about a magic trick?