Летни гуми Nexen N8000 195/55/16

Започната от piksi88, 16 Март 2014 16:21:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Здравейте колеги с идването на лятото започва и проблема с летните гуми. Бюджета ми е доста ограничен като цяло заради наскорошен ремонт и търся някъкви добри и евтини гуми. В началото мислех да взема някои 2 ръка но след 2 огледа се отказах , хората се оказаха доста некоректни в обявата пише 1 на живо съвсем друго. Та спрял съм се на Nexen N8000 защото са по 101 лв бройката което за 16 ка е доста добре , ако някой ги е карал и има мнение или е чувал от приятел моля да сподели, все пак ако са много зле ще се насоча към други. Благодаря предварително.

Иван Вълков

Аз карам със същата марка зимни. Аз лично съм много доволен. Чел съм по други форуми че и летните им гуми са многи добри.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

varby

За 101 лв. за 16 си е направо без пари.Когато избирах гуми за Nexen 8000 прочетох само добри отзиви.Успех.

piksi88

Благодаря ви за отзивите. Като всяко едно нещо прочетох от много добри до лоши отзиви за тези гуми. Като цяло минусите им са че сцеплението им е по зле от премиум марките като континентал.мишелин,пирели и др. и износването им било по бързо. Но с отстъпка ще ги взема даже за под 100 лв което е супер.Пуснах темата  да видя дали някои е ползвал и е бил много разочарован от поведението им. Но за сега си оставам на тях :)