MP3 при Sony CD6

Започната от Pyrhel, 30 Октомври 2011 15:01:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

След 1 година, реших и аз да запиша първия диск за колата... Записах оня ден мп3-ки на един диск - сконито уж вижда колко са на брой, вижда им дължината, брояча на времето върти, обаче - няма звук. Записах ги по друг начин - пак същото. Може би и защото тестовете ги правя на един стар презаписваем диск, знам ли...

Как записвате mp3 за Sony CD / Sony 6CD?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Има ли mp3 лого някъде по устройството?

Alexi

аз до колкото знам тоя чейнджър не плейва МР3 .. но никога не съм го пробвал ,слушам си СД-та

amplified

Именно затова питам дали има логото MP3 някъде по него, ако няма... няма да тръгне  (thup)

Pyrhel

На Боби фокуса е със Сони, но не е чейнджър, той плейва mp3-ки. По плеърчето не пише нищо друго освен "SONY", а ето цитат от книжката:

ЦитатYou can play MP3 files recorded on CD-ROMs, CD-Rs, and CD-RWs. The disc must be in the ISO 9660 level 1 or level 2 format, or Joliet or Romeo in the expansion format. You can also use a disc recorded in Multi Session.

Днеска ако Боби дойде на срещата - ще тествам с негов диск.  ::)

viksata

Пробвай да не е на презаписваем диск, а на обикновен!
и махаи всичко излишно от папките с песните(само мп3-ки в папките) че ако ги плейваш с боза медия плейър тя си слага разни снимки на албуми и кои знае какво.... (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Pyrhel

Днес на срещата Боби ми даде един от неговите дискове с mp3. Не стана :)