Моята форд фиеста мк4

Започната от Rolisten, 22 Февруари 2015 19:45:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rolisten

Здравейте,днес реших да направя регистрация в форд форума и да споделя удоволствието от карането на моята малка форд фиеста мк4. За мен това е един уникален автомобил, за годините си с уникалното ускорение за тази малка " резачка " 1.244 кб.м. Малко са хората, който споделят моето мнение, но аз съм щастлив всеки ден като я карам и изпитвам удоволствие всеки път като е настъпя. Сега ще кажа част от нещата, който съм правил по колата.
- За начало три сменени двигателя, първия с превъртяли биелни лагери, тъй като тези двигатели нямат засечка на лагерите, като се покара, малко без масло(давайки разход на масло 1л/1000км,маслените им сегменти не са силна страна ) и се получи така, втория също, третия имаше изкривяване в 2 4 цилиндър, но сега вече съм с двигател от фиеста мк5 2001г. и съм доволен ( да не чуе дявола ).
- Сменени амортисьори Закс и спортно окачване кони
- спортен филтър HKS
- спортни седалки (фабрични)
- спортен волан от Fiesta ST 1.6
- спортна генерация ISH tuning
- заден лип спойлер FORD RS
- заден спойлер на багажника.
- Музика SONY EXPLOD (май така се пишеше) на задните и предните кори. Каса активна магнат с хакнат пайнер дех3000уб с дистанционно от волана (музиката беше една от най - скъпите инвестиции)
- задни фланци на барабаните 4.4 см., с удължени шпилки от форд транзит
- Цялостно пребоядисване преди 20 дена, перла ( боята струваше с отстъпката 426лв. и ...  ст.)
- Angel eyes 4 rings
- затъмнени стопове
- сменен преден джам (тонира и непропускащ гама лъчите, нещо такова беше  ;D)
- карбон на тавана
- джанти 4 ляти летни, 2 зимни и 1 резервна еднакви, летните боядисани черна перла
- Всички светлини в купето са сменени в синьо и бяло, с вградена машинка за увеличаване и намаляване на светлината в таблото.
- неони
- запалва се от бутон

В допълнение, мога да кажа, че не съжелявам за инвестираните 4 хил. лв за 3 години., без парите за покупката на колата, защото тя беше брутално закачена за предната греда под капака и се теглеше към пункта за изкупуване на цветни метали в Огняново. След няколко дена ще кача снимков материал понеже, още ме е страх да е измия заради боята. Благодаря за отделеното внимание!

ihovahi

Добре дошъл. Доста неща си направил по колата. Чакаме с нетърпение снимки  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

И аз мерак да я видя...
С кеф да си караш Форда колега.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

евала за ентусиазма колега

Pyrhel

Добре дошъл! Радвам се да чета първи постове директно в дневника :)
Паднало е заиграване. Преди време имах 1.25 и съм съгласен, че върви много приятно, въпреки че ми се смеят и на мен като го кажа :D

Транзитовите шпилки помниш ли колко мм бяха?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Rolisten

Утре ще сваля барабана, понеже имам някакъв луфт в задна дясна гума и предполагам, че е лагер, но така ли и иначе ще премеря шпилките. Между другото не писах понеже бях 10 дена в Австрия в Заусбург при роднини и отидохме 4 човека с малката фиеста, 150 160 по магистралите няма грешка. Маслото не го е пипнала дори, да не чуе дявола.

botev73

Е.......хти Фиестата......кърти,кърти....браво.Много хубава количка.
Ford Fokus MK 2,5 100

ivaylo_m

Браво, браво.
Много ъпгрейдната Фиестичка  (thup) (race)
(Black Edition)

DanielMitev

Цитат на: Rolisten в 13 Март 2015 19:49:18

Утре ще сваля барабана, понеже имам някакъв луфт в задна дясна гума и предполагам, че е лагер, но така ли и иначе ще премеря шпилките. Между другото не писах понеже бях 10 дена в Австрия в Заусбург при роднини и отидохме 4 човека с малката фиеста, 150 160 по магистралите няма грешка. Маслото не го е пипнала дори, да не чуе дявола.
доволен ли си от angel eyes аз мисля да сложа само че на форд фокус от къде ги взе сайт нещо :))