Помощ за блокиране на колела на Форд Фиеста

Започната от Amateur, 19 Декември 2013 12:54:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Amateur

Здравейте колеги нов съм и се извинявам ако темата не е за тук.Имам огромен проблем с автомобила на майка ми.Форд Фиеста Студио 1.3 бензин 1999 година 2 врати.Започна да задържа едното колело после другото.Смених спирачни маркучи,накладки и цилиндърчетата.Има моменти в които някое от колелата на автомобила започва да задържа,педала става твърд.Направо все едно си карам на спирачка.Друг път както преди 20 мин започна да задържа пак,стигнах си до пред блока изгасих изчаках 30 мин да починат колелата и в момента неможе да тръгне въобще все едно е на хидравлична ръчна.Интересното е че се оправя от самосебеси.Един път пак така ми се случи,едно Ауди ме върза да ме дръпне до пред блока еми неуспя да ме дръпне и 2 преки.Спряха познати до мен вдигнахме на крик и в тоя момент колелото се въртеше свободно на ръка и се прибрах.Имате ли някакви идей на какво може да се дължи този проблем?

fford

Предни или задни колела? Да не би ръчната ти спирачка да блокира или да е замръзнала?

Amateur

Цитат на: fford в 21 Декември 2013 12:53:04
Предни или задни колела? Да не би ръчната ти спирачка да блокира или да е замръзнала?

Предните,не е ръчната.Нея не я дърпам зимата никога.И докато беше топло го правеше.Възможно ли е да има нещо запушено в помпата?