Бушон за запалка на Мондео 97 - Спешно!

Започната от ninka8185, 18 Ноември 2011 18:44:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ninka8185

Snimka

Здравейте,
Изчетох доста инфо от форума как да си сменя бушона, но истината е, че не мога да открия къде е това табло с бушоните- не намирам нито лост за дърпане, нито нещо за натискане, за да падне таблото с бушоните долу при педалите.
Моля помогнете ми, предварително ви благодаря! По-горе съм прикачила снимка на това, което виждам след като махнах кората под волана. Колата е с десен волан!

Bobi

Здравей и добре дошла! Кутията с бушоните при теб трябва да е от пасажерската страна, а по това, което си написала става ясно, че ти си гледала около педалите  от шофьорската страна...

П.С. Добре е да пишем на кирилица :) . Би ли оправила мнението ти да е на кирилица ?

ninka8185

Здравей,

Благодаря за бързия отговор.
Много бих искала да пиша на кирилица, но съм в Англия и нямам инсталирана кирилица на лаптопа, за което се извинявам предварително. Колата е с десен волан и е логично бушоните да са там. Утре ми предстои дълъг път, а няма как да си зареждам навигацията, затова моля който може да ми помогне със съвет.

Bobi

Ясно... Ще трябва да изчакаш, докато "техниците" влязат малко по-късно.Иначе ето тук : Онлайн кирилизатор можеш да преведеш текст от латиница.
(beer)

Bobi

В английският форум пише, че се намира зад жабката.Тоест, трябва да свалиш жабката и зад нея трябва да е кутията с бушоните.

ninka8185

Искаш да кажеш, че е от пасажерската страна, така ли ?

Bobi

Да, това прочетох в доста теми! И във всичките се пише, че трябва да се свали жабката и тогава се вижда падащия панел или директно кутията с бушоните.Успех!

ninka8185

Благодаря за мнението, остана да ти се доверя и утре рано сутринта да проверя!  ;)

ninka8185

Мисията беше успешна. Успях да сменя бушона и запалката е ОК.
Сърдечно ти благодаря.

Bobi

Браво за сръчността! Лек и приятен път! (beer)