Датчик за перката на радиатора. Focus Mk1 TDDi

Започната от misho matovv, 20 Ноември 2013 11:05:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

misho matovv

Здравейте! Нещо малката степен на охладителната перка не спира да се върти сигурно датчика и е заминал . Та искам да попитам къде се намира този датчик ?

Alexi

G_o_c_e_v

Има и друг гъдел, когато врътката за позициите на парното е завъртяна към прозореца, и е включен вентилатора в купето, се пуска и компресора на климатика, а предполагам и перката на радиатора също. На малкия фокус му рязнах кабелите зад врътката (то си има букса де) още първата седмица от както го взех.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

misho matovv

Мхм може и така да е . Ако е така ще режа и аз това кабелче . Между другото от досегашните ми коли Фокуската най бързо си суши предното стъкло когато е запотено отвътре .
П.П. Колега ти сещаш ли се кое кабелче отряза .. че ми писна от тоя мултицет  ;D

G_o_c_e_v

Суши бързо, защото е включен климатика, ся не знам по какъв начин стават работите. Няма нужда от рязане, когато разглобиш таблото и видиш гърба на врътките, ще видиш кои кабели влизат в средата и махаш буксата. Само да не сбъркаш с тази за осветлението :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

misho matovv

Не не съмнявам се да си е така направено . Днес запалих без да е пуснато нищо изчаках около 3 4 мин. и перката се включи . А за 3 минути на място колко да загрее едвам бе мръднала стрелката на температурата . Съмненията са ми във датчика само и тия дни ще го видим тоя датчик  ^-^

guarani

Това за климатика, че се пуска заедно с перката, като пуснеш да духа на стъклото е така... Дразнещо е, при условие, че зимата се пуска перката при отрицателни температури, даже и за малко.

whaaazp

При мен, не съм забелязал такова нещо - да пуска климатика... Единствено отваря клапата - да вкарва въздух отвън.