Проблем с подгрев на седалки

Започната от ivan_aleksandrov90, 05 Март 2014 12:28:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivan_aleksandrov90

Здравейте Колеги . Всеки път щом запаля колата ,подгрева на седалките се включва сам и се налага всеки път да го спирам, не знам въобще има ли някаква индикация че е включен.Седалките ги свалих от кола донор и за сега съм сложил само едната.В колата донор имаше само едно реле на трите гнезда(тези които се намират зад алармата) ,дали е проблем това  ::)

П.П. Проблема е в копчетата,вътре има едни метални продълговати които се закачат и държат копчето щракнато (отворена връзка) .Едното беше изкривено и го оправих ,но другото е счупено.Ако някой е имал подобен проблем , ще се радвам да сподели мнение :)

Светльо

За какво мондео става дума колега? Коя година? При мондео МК1 копчето за подгрева се намира на седалката долу, те имат проблем с това че не задържат в положение изключено, което е на долу, при натиск копчето излиза на горе и се включва подгрева. Проблема ти е в копчето, индикация има само в самия подгрев като достигне определена температура и се изключва сам, но не от копчето, има си нещо като реленце в самия подгрев.

К.Методиев

По точно е термо ключ това което изключва подгрева.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ivan_aleksandrov90

Колата е Мондео мк1 '93 .След загряване подгрева изключва,проблема е в копчетата. Като гледам нещата вървят към по-българяване,защото трудно ще открия такива здрави.

ivan_aleksandrov90

Оправих ги копчетата  ^-^ "измайсторих" нови метални "държачи" и всичко си стана като оригиналното за което съм доволен.