Копче на аудио системата

Започната от Nebhotep, 04 Септември 2013 13:49:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Здравейте, тъй покритието на копчето на Sony-то се е подуло и e леко разкъсано искам да ми дадете съвет как да го оправя:

Той май си им е детска болест на Мондео 4 и S-max.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Alexander

На всички Фордове от това поколение им е детска болест.... Някой ми беше казвал, че някой ги правел, но не помня нищо конкретно. Дано някой се включи с полезна информация!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Странно, моето Сони не е така. Дали идва от това, че не е моделът с чейнджъра или имам късмет?

Alexander

Просто късмет. При нене и управлението на климатика беше почнало да се люпи.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Разгледай по форумите, за навигацията бяха пуснали копчетата под отделен FINIS, може и за сонито да е така.

Nebhotep

Аз търсих из ebay дали се продават само копчета, ама няма... За момента, докато намеря решение се старая да не го използвам интензивно. Управлявам си аудиото от волана.

Pyrhel

като го гледам тия триъгълните стрелки, които светят са наддигнати, нали? Ако да - струва ми се, че можеш да го пръснеш със спрей и после с водна шкурка да тръгнеш само стрелките, за да червенеят. Разбира се, трябва да свалиш сивото преди това.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Nebhotep

Капчето продължава да се влошава, въпреки старанията да го пазя максимално:

Някакви други предложения?  ::)  ::)

amplified

махни всичката боя и го остави черно или го боядисай наново, и без това тия стрелки нищо не помагат, с тях без тях...