А това е моя форд :)

Започната от vasko_ah, 06 Март 2012 00:43:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasko_ah

Ford Mondeo Mk3 2003g. 2.0 16v 150hp GHIA  ^-^

Повечето снимки са стари но само те ми са във ФБ .... А бас касата не е завършена на 100%

Alexi

хубавец е с тази кожичка  ^-^

tha22don

Супер е мондеото. И музиката сигурно доволно свири  ;D

vasko_ah

Благодаря колеги :) Колицата наистина си я бива и е доста запазена...
А за музиката доволно свири но в момента свири само черния Pioneer... сега си търся втори като него за да стане красиво :) Някой ако има такъв за продаване да казва модел W-TS305C  (fri)

vasko_ah

Добавям малко снимки от днешната сесия   (stir)
Скоро започвам да правя ъпдейти - Хромирани лайсни, стоповете от Face lifta, нова маска, нова решетка на предната броня, тази добавка на задната броня която не знам от къде да намеря... и по големи джанти пак фордови :)
Като ъпдейтвам ще се хваля  ;D

Вече и аз съм с табелки на форума  ^-^ ^-^ ^-^

Ето и една малка модификация на барчето... Монитор който взима сигнал от медията ...каквото на нея това и на него :)
До някъде е малко цигания но пък на мен ми харесва как седи (не съм си дупчил барчето при поставянето му! :) )

Backstage

Браво колега Мондеото е страхотно!!!
Много добра е идеята с монитора отзад ..нищо не дупчиш и нищо не разваляш... ^-^ може малко да го пипнеш естетически да изглежда по завършено.Сподели впечатление от мотора че дизелите много ми ги прехвалиха пък аз като чуя дизел и се изприщтвам целия  (rofl)

vasko_ah

Ами какво да ти кажа имам я от година и малко и до сега мотора не ми е правил проблеми карам зареждам и сменям масло :) Доста е тих и в купето не можеш да разбереш че колата работи... Баща ми кара Форд Транзит дизел... 2002г. всички знаем как трака и главно за това си взех бензин :)  Разхода е 7 извън и 10-11 градско. Единствения проблем който ми прави е когато няма бензин чак лампата свети и я оставя на баир с муцуната на горе... явно бензина се стича в долния край на резервоара и пали с малко зор... но имали бензин няма никакъв проблем   ^-^ Като цяло съм доволен  (beer)

Backstage

Ми толкова.На мен ми дава 12 градско в София.Ти гледам че си в Бургас значи за там е нормално да е литър,два по малко отколкото в София

Иван Вълков

Браво колега, много ти е красиво Мондеото. Продължавай в същият дух с ъпдейтите и ги споделяй с нас, че да им се радваме и ние (thup)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

Мондеото е страхотно  (thup) А снимките уникални  ;) Евала
Какви джанти си намислил да му взимаш? И тази навигация ти ли си я слага или така взе колата?

vasko_ah

Благодаря колеги  ^-^
Джанти смятам 18ки от новото мондео или рс точно определен модел не съм решил ще видим какво ще намеря :) (дали ще скочи много разхода с тея 18ки? )
А до навигацията, не съм я слагал аз, така е дошла колата от вънка... иначе съм доволен от нея, навигацията е на iGO останалите екстри са - Телевизия, двд, вход за камера за задно виждане, вход за мемори карта, А/V вход както и много изходи за аудио и 2 за видео, панела се накланя под различни градуси има и още доста функий :)
За любопитните марка и модел ----- Macrom M-DVD5551R
http://alarmcaraudio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=161&Itemid=156

Като за не оригинална според мен седи хубаво на таблото  ^-^

Vas

Не хубаво, а направо е перфектна на таблото  ;)
Тези 18-ки.... за нашите пътища?! А и гумите не са много евтини, ако  питаш мен най-добре 17-ки
също има много добри модели

vasko_ah

Ами да прав си за пътищата ни...особено нашия тука към Ахтопол е ужас от години казват че ще го оправят и все си седи същия (ето едно видео от стачките преди 2 години http://vbox7.com/play:8b5b2fe0 ) УЖАСЕН ПЪТ ИМАМЕ!!!
А иначе да, гледам има хубави модели и 17ки ... абе ще видим нека да имам пари и ще му мисля :)

vasko_ah

Здравейте колеги съфорумци!!!  ^-^
Скоро не бях писал нито споделял но ето че от скоро имам и нови ъпдейти по колицата :)
Преди няколко месеца се сдобих с нова фейс лифтова маска  а от вчера и със феислифтови стопове!!!!
Искам да си намеря и лип спойлер като на ST така че ако знаете от къде да си намеря споделяйте :))))

Alexi

добре е станало ,трябва да си намериш и решетката на бронята от последния фейс тя пасва на мястото на тази мисля

ihovahi

Здравей. Колата ти е много красива и си я гледаш и поддържаш с любов както се вижда от снимките. Салона е много хубав. Браво и много безаварийни километри с нея.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

vasko_ah

Дааааа разбира се подръжката  е на първо място!!! А да и аз съм го мислил за решетката ... и си я търся ако намеря от някое мондео на части я взимам :))))
Благодаря за добрите мнения !!!

ihovahi

Потърси и по английския ebay може пък да намериш :) а и тук гледам има доста коли на части, но... за частите им собствениците искат страхотни цени  (nut)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

последния фейс на части в момента не виждам .. повечето са най много до 2004г ..

vasko_ah

Да в бг са все слабо оборудвани мондеота на части...туктаме някоя по добра и тя бързо се обира... В английския ебей гледах лип спойер-и оригинални за 130 лв излиза цялата работа 55 паунда без доставката! А за решетки  ще разгледам :))) Иначе намерих лип спойлер за 30 лв с доставката но е малко по различен от оригинала...