Малко Помощ за Мондео от Мото Пфое

Започната от valeri1972, 03 Октомври 2011 10:24:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valeri1972

Случайно някои да има познати в Мото-Пфое Младост.....интересува ме инфо за тази обява
http://www.motopfohe.bg/mp_auto_details.php?id=1963&make=17&price_from=370&price_to=223000&year_after=1969&year_before=2011
(fri)
Благодаря предварително

Колата е купена...да е честита на новия собственик...Аз продължавам да търся....явно тази не е била за мен ;) (fri)

Pyrhel

Хаха, бързо се разчуват добрите цени :P

На тази цена имам чувството, че ще има я проблем в инжектори, я махових, по окачването нещо... Хубавото е, че дори и да ги има тия болежки МП ги казват преди покупката. Като се оправят ще излезе на цена като останалите, но поне ще знаеш, че още 200к няма да ти правят проблеми.

Ще си позволя малко да редактирам заглавието ти и да я преместя темата в раздел Мондео :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

Благодаря много......явно ще изчакам да пуснеш твоето Мондео на обява :P (beer)

Pyrhel

Хахаха (beer)

Може и да е на такава цена, заради увредените детайли. Забеляза, че по калниците, праговете, бронята и вратите има забележки, нали? Най-добре е да се провери на място за какво става въпрос, не се знае откъде ще изскочи зайчето :) Дори и да не е това твоят автомобил, търсенето продължава, моето монди го чаках почти 8 месеца да се появи :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

valeri1972

Аз съм търпелив.....търсех Ван или Миниван(малко съм висок.. метър-метър и 100 O:-)).....но явно Мондеото си ме влече....ще чакам все нещо ще се появи (thup)

Alexi

какво по изгодно от това ще чакаш да се появи .. 2006г мондео с 2.2 дизела за 6400 .. дори да има това онова за правене ще ти излезе под 9к ,при това е кола с ясен пробег и история .. ако няма някакви фрапиращи забележки е на безценица .. и мондеото е доста по широко от миниван базиран на кола от клас Б ,4.8 метра кола е

Bobi

И аз съм на мнение, че с евентуалните ремонти ще ти стъпи по-евтино от другите на пазара.Само където ще имаш огромното предимство, че дори и да рециклираш дюзи и да смениш маховик ще си спокоен 200 к км , а не постоянно да мислиш кога ще се прецака нещо..

Иван Вълков

Цената е много добра, ама колко ли заека ще излязат при огледа. Пожелавам ти бързо да си намериш читав екземпляр. Друг вариант виждам да си внесеш автомобила сам примерно от Германия(Австрия). Винаги може да осъществиш кореспонденция преди покупката и да провериш по VIN за евентуални ремонти. Разправията е голяма но пак е вариант макар и краен. Успех и те чакаме да се похвалиш в  най скоро време (beer)
ето пример : http://www.hugopfohe.de/index.php?id=99

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

мондеото е продадено ,надявам се собственика да се похвали който и да е той  (fri) до колкото разбрах забележката му е била че е за смяна на маховик което не е кой знае какво ..

BIGFORDFAN

Цитат на: valeri1972 в 03 Октомври 2011 10:50:27
Благодаря много......явно ще изчакам да пуснеш твоето Мондео на обява :P (beer)
Късно колега,запазено е.... :P
Това е с доста екстри,но тези км....баси (angry) http://www.cars.bg/u472005

Alexi

преди фейса е доста по зле откъм интериор и екстериор ,7к е много .. и това не е 2004г а най много 2003 .. който взема машинката от МР извади късмет ,не знам как се задържа 2 седмици .. най малкото беше 2.2 ,доста по рядко срещан от 2.0