машинката за стъклото на пасаджера не на шофъора ....

Започната от ZAPRINSKI, 05 Юни 2013 23:28:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ZAPRINSKI

:-* Здравейте имам проблеми с колата.По точно с ел.стъклата  като  натисна за вдигане и сваляне все слиза на долу стъклото дали е от машинката..Имал ли е някой този проблемм...

ZAPRINSKI

цялата машинка беше топла дали е от нея иначе си върти напред назад няма изкривено или счупено нещо незнам от какво може да е ...

Dmitarcho

Разглоби самите копчета на ел. стъклата и почисти платките в тях. Ако това не помогне - нови копчета ;) В ebay има доста ... Аз като вземах колата, работеха както и когато си искага стъклата - смених всички копчета и се оправи ;) Успех ;)
Ръца Пръца

ZAPRINSKI

Цитат на: dmitarcho в 06 Юни 2013 07:33:44
Разглоби самите копчета на ел. стъклата и почисти платките в тях. Ако това не помогне - нови копчета ;) В ebay има доста ... Аз като вземах колата, работеха както и когато си искага стъклата - смених всички копчета и се оправи ;) Успех ;)

Te копчетата как се разглобяват цялата кора ли се сваля че не знам...

Dmitarcho

мда,свалят се корите. копчетата са на щипки към платмасите на кората,трябва да се отщипят от вътрешната страна.мисля,че някой беше споменавал,че можели да се свалят и без да се сваля кората...но аз не съм пробвал подобни фокуси.
Ръца Пръца

ZAPRINSKI

готово купих си нова машинка и всичко е ок само сега имам проблем с централното като дам да се отключва се отключва всичко без мойта врата смених батерийте но не е от тях незнам от какво еее.......