Ford S-Max - Новият стар успешен формат: комби-ван

Започната от mitakinen, 27 Юни 2013 17:17:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitakinen

източник: Автобилд България

Актуалният S-Max никога не е бил само ван, нито само товарач - с което завоюва по-голям успех от класическия си събрат Galaxy. По тази причина от Ford  подхождат внимателно със студията на S-Max за IAA. Типичните пропорции на модела – между комби и ван - са запазени, нежно скосеният отзад покрив предотвратява визията на ,,баничарка". Въпреки това задницата има достатъчно място за трети ред седалки и багаж. Техниката на новото Mondeo не предлага кой знае колко нови неща: Eco-Boost-бензинови агрегати с мощност от 160 до 240 к.с, дизелови мотори с до 200 к.с, както и модерна трансмисия с два съединителя.

Моята версия на фейслифта, която направих миналата година ми харесва повече от тази рисунка, но ще видим кой е по-близо като мине откриването на IAA 2013

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

moni74

Цитатдизелови мотори с до 200 к.с, както и модерна трансмисия с два съединителя.

Два съединителя - колко ли ще струва смяната им?

----------------------------

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

И на мен втората снимка ми харесва повече. А двата съединителя не са нищо ново, другите марки ги слагат от доста време.

hotblooded

Цитат на: moni74 в 27 Юни 2013 20:31:16
Два съединителя - колко ли ще струва смяната им?
Поне маховика е само един  (rofl)

mitakinen

Трябваше да им я пратя миналата година и да им спестя няколко десетки милиона долара. Аз съм скромен относно заплащането :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки