Закрепване на камера/телефон към волана

Започната от Pyrhel, 12 Март 2013 09:14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

По нета има много клипове, снимали ускорение, като камерата или телефона, с които се снимат са закрепени по някакъв начин към волана. Нещо капацитета не ми стига да си го представя закрепването, някой виждал ли е или пък да е пробвал такова нещо?

Ей тука се вижда точно това как като върти волана и камерата се накланя:
http://www.youtube.com/watch?v=1MIuVEJPykA#ws
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Nebhotep

С двустранна лепенка на волана тип котешко езиче от горната страна. И на апарата съответно такава лепенка, която да се залепя за тази закрепена на волана!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

hotblooded

гъвкава стойка с вакуумно захващане към еърбега.... и се надяваш да не се наложи еърбега да се отваря....

Pyrhel

Мислих го това, ама на мондеото как на тоя грапав волан да я закача вакуум-а. Трябва да снимам преди и след кулер'о.
Това с лепенките нещо не го схванах, на волана да залепя котешкото езиче, на телефона "братчето" му и да ги лепна после? Според мен ще мърда прекалено много това :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Nebhotep

Има и качествени лепенки за тази цел, но не знам къде се продават точно. Това е най- бързото възможно решение за мен.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

momo76

Просто са намерили телефон на който височината да съвпада с разстоянието от възглавницата до обръча на волана, така телефона се заклинва на волана и си снима на воля. Преди години имах еднин Сименс и така си го возех в колата. Бакшишите също го практикуват.

amplified

GoPro с авто кита най-вероятно. Даже 99.9999%