Моята Фиеста

Започната от Иво Данаилов87, 01 Март 2014 16:13:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иво Данаилов87

Здравейте колеги.Казвам се Ивайло Данаилов и съм родом от Варна,но от 9 години живея във София,по професия музикант.Ето я и моята красавица.Автомобила е закупен Мото Пфое - Люлин,през есента на 2012 година.За тези 2 години съм изключително доволен от поведението и.Единственото нещо,което досега съм сменил по нея е датчика за температурата и едни накладки,както съм добавил и едни джанти. https://www.facebook.com/ivailo.danailov/media_set?set=a.4216794710224.2161947.1595795771&type=3[/img]

SICKandPROUD

Красавица, с много кеф да си е джуркаш колата. Ставаме 3-ма с музика в форума. Скоро група да заформяме  (rofl)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

добра е машинката ,като нова е

Иво Данаилов87

Благодаря ви колеги.Сега и предстои затъмняване на стъклата и се замислям да и сложа едни кристални фарове,да се надявам че до 2-3 месеца ще са факт.

Alexi

според мен оригиналните фарове на фейса са достатъчно добри и изглеждат красиво

Иво Данаилов87

И аз мислех като теб,докато не видях един пич със същата Фиеста с кристални фарове"Ангелски очи".Направо останах със зяпнала уста-доста добре изглеждаше.
SICKandPROUD - относно групата,няма проблем.Стига да не е някоя мазна чалга. :)

Pyrhel

Добре дошъл, утре може да я покажеш на живо, ако си свободен на Фестивална :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иво Данаилов87

С най-голямо удоволствие,но няма да имам възможност,някой друг път. :)

SICKandPROUD

Цитат на: Иво Данаилов87 в 01 Март 2014 18:53:54
И аз мислех като теб,докато не видях един пич със същата Фиеста с кристални фарове"Ангелски очи".Направо останах със зяпнала уста-доста добре изглеждаше.
SICKandPROUD - относно групата,няма проблем.Стига да не е някоя мазна чалга. :)
AAA пепел ти на поста....(bi)
Тук циганска музика не се слуша... Колегата Backstage и аз сме си заклети рокаджии, така, че ще нагласим работите...  (buddies)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иво Данаилов87

Цитат на: SICKandPROUD в 02 Март 2014 12:14:00
AAA пепел ти на поста....(bi)
Тук циганска музика не се слуша... Колегата Backstage и аз сме си заклети рокаджии, така, че ще нагласим работите...  (buddies)
Добре,спокоен съм,че ще оправим работата.  (buddies)