Челосване на блок и глава в София

Започната от Pyrhel, 02 Април 2013 13:47:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Къде да занеса блока и главата на сиерата, трябват ми проверени и кадърни хора, защото трябва да е идеално гладко за целите на тоя мотор
Може и около София :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

В орландовци на " Мара Бунева" има, но точния адрес и името на фирмата трябва да проверя  ^-^

Pyrhel

Слушах за някакви женички, дето шлайфали, челосвали и до колкото разбрах били около ул. "Железопътна", за тях ли става въпрос?
Тези, за които говориш проверени ли са, цени?

supertorr

Не е тази женица / макар,че сега като търся има доста хвалби за нея по форумите/
Тази фирма където ходих преди 4-5 години правих " четириглавия змей" за около 200-250 лв. като три от главите бяха спукани и ги бяха заварявали и не беше само шлайф на челата.
Името беше някакво три буквено + тунинг и май се занимават и със състезателни автомобили.
За момента не мога да открия товчен адрес и име- надявам се да не бързаш, ако трябва ще отскоча до там?

valeri1972

/с.Доброславци/ - по непотвърдена информация има няколко там и то "добри"....споменават се следните имена КИРО - телефон неизвестен... :D и 0898485768-Делчо.....старичка информация от БМВ форума, но не пречи да опиташ ^-^
И почти навсякъде хвалят тази женичка от Орландовци но не мога да открия местоположение 8)

Pyrhel

Като чух за цените в Стара Загора ми се струва, че всичко тук ще ми се види прекалено скъпо :))
Въпросната жена я похвали бивш колега на баща ми, който и той правеше от време на време разни коли, ще мина да разпитам за цени и да я видя къде се намира. Все пак ако някой е пробвал майстор и е доволен - да казва. Викса, четеш ли? :D

Блока и главата трябва ли да ги мия преди да ги занеса? Позабърсал съм ги, ама все пак тук-там по отворите има масло останало...

kaloqn

Head Performance,
ул. Мара Бунева /различно е от жената до Била, пак в кв. Орландовци/:

supertorr

Точно за това говорех и аз.
Ползвал съм ги и имам добри впечатления.
Ето и сайта им

П.п. Това с Гугъл стрийт е супер за търсене, не се бях сетил  :D

Pyrhel

С Илиян днес отидохме до 2те места.

При жената: челосване блок - 20 лева, челосване глава - 20 лева, хонинг - 20 лева
При HPS: челосване на блок - 35 лева (Илияне, толкова ли беше?), челосване на глава - не се прави там, освен ако не се остави за почистване, напасване на клапаните и гумички, като гумичките са от тях и са Victor Reinz като това струва 75 лева и хонинг - 35.

Гумичките на клапаните от Еврото (Victor Reinz) без отстъпка са 1.85/бр => 14.80 лв или 11.10 лв с отстъпката.

supertorr

При HPS всичко излизаше около 150лв. доста по-дебело от при жената.
Едните ми вдъхнаха доста повече респект и явно имаха идея и понятие какво ще правиш и защо е важно качеството, но дали си заслужава двойната цена?

Pyrhel

В крайна сметка отидох в синия гараж по препоръка на няколко човека.