Dynolicious Приложение за смартфон(дино тест )

Започната от toretosz, 01 Юли 2012 00:48:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

Преди малко успях да я дръпна,и я калибровах ама ми трябва инфо ако някой знае нещо или я ползва да казва.

http://www.youtube.com/watch?v=2Tyozgkc7dE#ws

дръпнах и track day тя е за замерване на време на писта,0-100 и 400 метра.ако някой зане други подобни ще съм благодарен.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Донолишъса по спомен е само за иФон-ите. Аз съм с Нокиа и търкалям RaceChrono. Можеш да избираш различни шофьори при различните профили, както и следните възможности:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Понеже аз съм с Андроид отскоро, та се разрових за нещо подобно и открих Garmin Mechanic . Много добре изглежда, но още го разучавам и не мога да му ползвам всичките екстри, ако някой ползва такова да сподели отзива и съвети.

К.Методиев

Най добрата програма е torque, има страшно опции чете лаив дата през обд, стига да имате Bluetooth адаптер, диети може да гледате елементарни грешки и т.н.

Марто това дето си го дал май е само за телефона на асус с гармин.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

Става си за всеки Андроид телефон бре, но нямам въпросният OBD/Bluetooth адаптер и не бачкат всички екстри. Иначе ми трябва нещо като на Анатолий приложението, най-вече за 0-100 км/ч и 1/4 миля.

К.Методиев

Е такива е бол в плея, а адаптера е към 30лв, че може и по евтино от китай. За жалост не стават за нашите коли затова и не съм се оборудвал.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

За моята става, щом те питам... Дайте някоя добра за 0-100 и т.н., нямам време да търся на сляпо в Play-я.

Dundee

Цитат на: BIGFORDFAN в 28 Януари 2013 23:07:11
За моята става, щом те питам... Дайте някоя добра за 0-100 и т.н., нямам време да търся на сляпо в Play-я.

RaceChrono for Android.

BIGFORDFAN

Благодаря колега, снощи и аз попаднах на него, но още не съм сядал пред компа.

whaaazp