Магазин за Авто букси

Започната от whaaazp, 07 Април 2013 13:16:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

whaaazp

Някой да знае къде из София се продават букси "9006" ?  ::)

tropper

В Петров има. В СтЗ е принципно, ама пращат по куриери.

P.S. И в Елимекс има май. А те имат повечко магазини, вкл. и в София няколко.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

whaaazp

Нещо ми се виждат по-различни...

Благодаря много, в Елимекс е по-добра снимката и май са същите, утре ще мина да проверя .. :)

tha22don

Аз поръчах от Елимекс ето тези:
2 бр.  Съединител AMP282104-1

и от тези 4 бр. СЪЕДИНИТЕЛ AMP282109-1

но ще ми ги доставят след празниците, понеже нямат налични в Русе...10 раб. дни....
П.С. аз толкова чаках, а вчера махането на единия халоген стана за по-малко от минута  :D

whaaazp

Нямат ги в наличност, с  тая поръчка от 10 работни дни - вече чакам 20 - поръчах ги в София. /вече не се надявам да получат/
Вчера питах в техен магазин в Бургас, и по думите на момичето дори да ми ги доставят нямали подходящи пинове за този тип букси.

p.s. Поръчвам ги от UK и няма да се занимавам с глупости повече.

tha22don

Съединителите, които поръчах от елимекс с два извода - не стават. По-къс е диаметъра на буксата. Вероятно тази с три кабела ще стане, но там незнам дали ще съвпаднат местоположенията на пиновете.....
Затова....добрия стар ибей  :))

whaaazp

Ако не си намерил букси към халогените - на голф 3 на халогените и мигачите са същите.

tha22don

Цитат на: whaaazp в 29 Април 2013 12:15:32
Ако не си намерил букси към халогените - на голф 3 на халогените и мигачите са същите.
Ами аз поръчах едни кабели от ибей, които се водят удължители на сегашните, които са на колата и ще срежа каквото ми трябва и ще го ползвам да си направя адаптори. Не ми се занимава да обикалям моргите в тази жега  :))

Кабели за халогени Фокус МК1.5
Като тези, но наполовина от цената.
Иначе към ST170-халогените ги имам буксите...
Ще си направя адаптори, за да не режа заводските кабели.

whaaazp

Говорех за буксите към ST170 халогените.

Иначе и аз мисля да поръчам такива удължители, че цената им е най-добра.  ^-^