Какви гайки да си изберем за летНите джанти :)

Започната от hotblooded, 15 Февруари 2013 19:12:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: Alexi в 08 Март 2013 12:32:25
пък и гайките са 16 а не 20 .. ако имаш секрет ок ,ако нямаш трябват още гайки :)
Той вече ги продаде за 50 лв .... надявам се да не са купени от колега от форума, честно :)

Bobi

Някой може ли да удари рамо и да ми каже какви гайки трябва да взема за фокуса... Моите гайки нямат капаци и вместо да давам 50 лв за капаци, мисля да си взема нови гайки.
Такива ли трябва да търся ?

hotblooded

Боби, принципно ако си оригинални фордовски джанти - трябва да са такива, ако са афтърмаркети/италиански са от малките. Най добре ще е да мериш как влиза/застава на джантата. Аз поне сложих една джанта в багажника и така ги купих.

moni74

Цитат на: Bobi в 16 Юни 2013 20:40:40
Някой може ли да удари рамо и да ми каже какви гайки трябва да взема за фокуса... Моите гайки нямат капаци и вместо да давам 50 лв за капаци, мисля да си взема нови гайки.
Такива ли трябва да търся ?

Моите са някакви такива, български, по 4лв бройката.

----------------------------

hotblooded

Някои пробвал ли е дали гайките с раздвижен конус пасват на железните джанти? Че съм си забутал някъде обикновените гайки и не мога да ги намеря....

Радко

Цитат на: hotblooded в 22 Ноември 2013 09:17:03
  Някои пробвал ли е дали гайките с раздвижен конус пасват на железните джанти? Че съм си забутал някъде обикновените гайки и не мога да ги намеря....
Пасват да! Преди раздвижния си са под конус направени. Въпроса е шпилките да не ти дойдат дълги ;)