Комплект за смъкване на окачването Eibach

Започната от sinnerman, 05 Февруари 2013 19:33:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sinnerman

Здравейте колеги,
Бих искал да получа информация относно пружини за смъкване на окачването Eibach за форд фокус 2009г.
Интересувам се от следното:
1.Само пружините ли се заменят или е необходимо и амортисьорите
2.Освен, че се смъква окачването, подобрява ли се стабилността.
3.Променя ли се комфорта на возене към по-твърд.

Моят фокус заводски е със спортно окачване изразяващо се в по- дебела стабилизираща щанга и по- твърди пружини, като височината му е същата като на останалите фокуси. Поне това ми обясниха от МП. В завоите е много стабилен и когато влизам по- агресивно имам чувството, че задницата съвсем леко се измества, за да влезе колата в завоя без да се губи сцеплението или да е на предела да се завърти.
Ще съм благодарен на Александър да сподели впечатления от неговия автомобил, който прочетох е с  Eibach
Поздравления за хубавия сайт

Bobi

Здравей и добре дошъл!

Не е нужно да сменяш амортисьорите, достатъчно е да купиш само пружините. Дори и само с пружини, усещането за стабилност и возия няма нищо общо със стоковите такива...Аз също ще сменя моите.
Усещането за "изместващата" задница е характерно за всички Фокуси :) .

П.С. Гледам, че си с 1.6 бензин - в ибей изпадат дооооста добри търгове ( около 150-200 лв за нови пружини Ейбах). Аз бих търсил там.

Alexander

Здравей!

1. Сменят се само пружините и нищо друго!
2. Стабилността се подобрява значително!
3. Комфортът се променя но не фрапиращо, даже според мен към по-добро.

Аз силно препоръчвам смяната, просто колата става съвсем друга. Моята е с такива вече 3-та година и съм адски доволен!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded