Скоростна кутия за мт 75 v6

Започната от cosworth team ruse, 19 Януари 2013 22:23:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cosworth team ruse

здравейте колеги,имам едно запитване за такава кутия която я имам от доста време и понеже ще сменям мотора с друг 2.9 и реших на следващата смяна да премина на нея.в няколко чуждестранни форуми четох че трябва да имам и маховик от скорпио с мт кутия (дебелината на маховика е различна от тази на чугунената кутия type 9).доколкото разбрах ако сложа тази кутия с маховика на чугунената кутия няма да  мога да сменям скорости.някой дали е запознат с този проблем ?
FORD SIERRA POWER

vladi tanev

И аз съм чувал нещо такова,примерно имахме такъв проблем но при двигател рс-2000 монтиран на чугунената кутия със маховик от 2,0 сиера но със съединител и притескател от охц и се оказа че неможе да се тръгне тоест постоянно е натиснат съединителя и после сложихме и съединителя и маховика от 2,0 сиера тоест 8 клапановия двувалка и всичко стана та имаше разлика във притескателя на охц беше по дебел та незнам дали и при 2,9 има разлика между притескателите освен при маховиците.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

cosworth team ruse

може би разликата да е в притескателите а не в маховика, но тепърва ще събирам инфо
FORD SIERRA POWER

cosworth team ruse

а някой запознат ли е за мт кутията какъв стартер може да се ползва ?
FORD SIERRA POWER

Gredarov

То си зависи от маховика.