Изпускателен колектор от Транзит на Sierra

Започната от Радко, 26 Януари 2013 19:21:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Радко

Днеска случайно в един сервиз видях изпускателен колектор от Транзит 2.0 ОХЦе и веднага се замислих дали не е по-добър от стандартния на Сиера?
Ето какъв тип беше "транзитния":

А ето го и сиерския

При транзитния завойте са доста по-плавни и другото интересно е, че отива директно в една тръба. Слаган ли е такъв на сиера?
Та има ли шанс този колектор да е по-добър като цяло от стандартния за сиера какво мислите?

vladi tanev

Така като гледам транзитения изглежда доста по добре направен спрямо сиерския но това не ми харесва че влизат после във една тръба което ме навежда на мисълта че във високите ще куца докато при сиерския се разделят на две и после във една,при транзита му трябват добри ниски да влачи и не са му нужни високи а при сиерката не е такава идеята все пак трябва да си върви ако си решил да си правиш изпускател мисля че ще трябва да се направи изцяло нов не е трудно.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Радко

Цитат на: vladi tanev в 27 Януари 2013 08:19:11
Така като гледам транзитения изглежда доста по добре направен спрямо сиерския но това не ми харесва че влизат после във една тръба което ме навежда на мисълта че във високите ще куца докато при сиерския се разделят на две и после във една,при транзита му трябват добри ниски да влачи и не са му нужни високи а при сиерката не е такава идеята все пак трябва да си върви ако си решил да си правиш изпускател мисля че ще трябва да се направи изцяло нов не е трудно.
А бе и аз това си помислих за транзитения, че му трябват ниски и може би колектора точно това прави. Незнам аз поне не мисля, че се прави лесно колектор. Имаш предвид 4-2-1 нали така?  (beer)

Pyrhel

Много си се влюбил в това 4-2-1 :) Няма кой-знае каква разлика, ако са направени както трябва. 4-2-1 дава по-добри резултати на ниски и средни, а 4-1 на високи. 4-2-1 дава по-ниски резултати от 4-1, но пък не е толкоз претенциозен откъм продължителността колко са отворени клапаните. 4-1-то трябва да се сметне точно, за да дава добри резултати.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Радко

Цитат на: Pyrhel в 27 Януари 2013 13:55:22
Много си се влюбил в това 4-2-1 :) Няма кой-знае каква разлика, ако са направени както трябва. 4-2-1 дава по-добри резултати на ниски и средни, а 4-1 на високи. 4-2-1 дава по-ниски резултати от 4-1, но пък не е толкоз претенциозен откъм продължителността колко са отворени клапаните. 4-1-то трябва да се сметне точно, за да дава добри резултати.
Значи все пак може и транзитния да свърши работа?

Pyrhel

Зависи как е сметнат, ама като го гледам, ще е същият чеп.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

BIGFORDFAN

Радко, ако ти върши някаква работа мога да ти подаря колектора от ''донора'', идвай да си го гледаш, мисля че е 4-2-1.

К.Методиев

Марто колектора от мондеото е минал само покрай 4-2-1.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

Ми той Радко обича да е новатор...като нищо може и да му свърши някаква работа тоя от донора...  ;D

Радко