Ключ за секретни гайки Мондео МК3

Започната от ihovahi, 18 Ноември 2013 10:34:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ihovahi

Здравейте на всички :)

Вчера реших да сменя летните със зимни гуми... все пак сутринта беше -1 градус...

Та... на последната секретна гайка ми превъртя ключа за нея  :-X

И сега не мога да си махам секретните гайки.

Казвайте какво да правя.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

към тия секрети има едно картонче с парт номер .. ако се пази можеш да си поръчаш камъка ( предполагам ) .. ако го няма нищо не може да се направи ..

ihovahi

Алекси, такова картонче нямам...  :-[

momo76

Отивай при някой кадърен гумаджия, те знаят какво да правят. И при мен при смяната на гумите ми се счупи самия секрет. Добре че имах втори. После си сложих нормалните болтове и се надявам да не ми харесат джантите някъде.  :D

ihovahi

Колко време им се канех на тези секретни гайки да ги махам и...

ihovahi

Малко да ъпна темата - преди няколко дни погледнах секретният ключ на хубава светлина и видях, че опира в стената на гайката, която го покрива. Стегнах на менгемето, малко в стил Тор с чука и всичко се оправи.

Иван Вълков

Васка аз не бих разчитал на този ключ втори път. Щом веднъж се е разтегнал а след съвет с "управителя" се е посмачкал бъди сигурен че пак ще те издъни. Съвета ми е да си намериш нов ключ или вложка със същата форма.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ihovahi

Ванка, то май ще си търся четири секретни гайки със секретният ключ. Вложка за моите малко трудно ще намеря.

Backstage

абсолютно! ако искаш секрети взимай нови с нов ключ...и аз се наиграх един път така с ремонт на ключа...оттогава карам без секрети  :D