Мондео Мк3 записва грешки и за мигачи!

Започната от Pyrhel, 29 Ноември 2012 02:34:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

А ве тия от Форд са големи капацитети! Начи, може по-старите мондеота да показват точно коя врата е отворена, дали имаш изгорляла крушка и т.н., ама на Мк3 свети там една лампа, че има нещо незатворено, ама дали е предния капак или капачката на резервоара - не се знае.

Мислех, че мигачите не минават през GEM-а, но явно съм сгрешил:

Какво означава грешка B1499... Lamp turn signal left circuit failure. Само дето не са го изкарали на инфо дисплейче никъде... (wdo)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

mapmot

Малииий, тез всичките грешки от твойто Мондю ли са бре, Pyrhel - че то светнало кат коледна елха!

momo76

Какво се чудиш толкова, Волвото набива грешка като му изгори ламбата в някой от плафоните.

Bobi

marmot, тия всичките грешки се записват, когато акумулаторът ти е пътник или вече си е заминал. Същите грешки ще се запишат и на твоята кола, когато аку-то сдаде багажа :)

И не, това не е неговата кола.

mapmot

Bobi, при мен се записват повече грешки, нека тиииии :P

to6kooo

Ами означава това което си пише :o имаш или си имал проблем с ляв мигач,обикновенно когато има слагана аларма записва и за двата.Всички по модерни автомобили които нямат просто реле за мигачи а CEM,GEM,BCM,CJB,Electronic central electric и т.н. записват такива грешки,също и за доста други неща които управлява съответният модул който е с FET изходи!

Pyrhel

Благодаря за инфото. Ако искаш се върни на първия пост и го прочети още няколко пъти :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

to6kooo

От първия ти пост е ясно че нищо не ти е ясно ;D

Marlboro

Цитат на: to6kooo в 24 Декември 2012 23:23:40
От първия ти пост е ясно че нищо не ти е ясно ;D

От всеки той пост, пък на мен ми става ясно, че си досадник и не схващаш... Темата е информативна, никой не ти задава въпрос и не ти търси "компетентното" мнение!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!