Какво е вашето мнение за Горивния магнитен оптимизатор?

Започната от zlobil007, 06 Ноември 2012 12:37:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zlobil007

Здравейте колеги!
От известно време чета за магнитни горивни оптимизатори! Казват , че намалят разхода с 15 % и увеличават мощността на автомобила! Според вас това възможно ли е? Някой използвал ли го е?

mitakinen

За мен това са рекламни шашми подобно на енергийните гривни POWER BALANCE. Ако има нещо вярно нали масово щяха да ги слагат производителите, а не да прахосвам милиарди долари за разработки на икономични мотори, гуми, оптимизирани форми на купетата, разни клапи, старт-стоп системи и т.н. Така, че това е една голяма самозаблуда. Може повече да икономисаш като не използваш колата до съседната улица и да походиш пеш :)

zlobil007

Цитат на: mitakinen в 06 Ноември 2012 12:46:45
За мен това са рекламни шашми подобно на енергийните гривни POWER BALANCE. Ако има нещо вярно нали масово щяха да ги слагат производителите, а не да прахосвам милиарди долари за разработки на икономични мотори, гуми, оптимизирани форми на купетата, разни клапи, старт-стоп системи и т.н. Така, че това е една голяма самозаблуда. Може повече да икономисаш като не използваш колата до съседната улица и да походиш пеш :)

Ами да но, искам да чуя мнение на някой който го е изпробвал :) Или е набутан или ще е доволен.

Иван Вълков

Здравей колега, преди време доста и аз бях зайнтересован. Има един форум за алтернативна енергия - maze to.net - там има описано кое как се ориентира, даже един от основателите на темата си е патентовал подобно устройство. Човекът също ги продава, даже ако не си доволен можеш да го върнеш. Сега по темата, също като колегата по-горе мисля че ако беше толкова ефективно отдавна щеше да е вградено в автомобилите. По добре с парите си купи хубаво масло + филтри една добавка за почитване на горивната система и колата ще ти отблагори с по нисък разход от преди това.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

zlobil007

Цитат на: Иван Вълков в 06 Ноември 2012 14:17:13
Здравей колега, преди време доста и аз бях зайнтересован. Има един форум за алтернативна енергия - maze to.net - там има описано кое как се ориентира, даже един от основателите на темата си е патентовал подобно устройство. Човекът също ги продава, даже ако не си доволен можеш да го върнеш. Сега по темата, също като колегата по-горе мисля че ако беше толкова ефективно отдавна щеше да е вградено в автомобилите. По добре с парите си купи хубаво масло + филтри една добавка за почитване на горивната система и колата ще ти отблагори с по нисък разход от преди това.
Аз видях устройството на българина :) Той иска 170 лв. Малко скъпичко ми се вижда. Аз гледах магнити по 30 лв. и за тях се чудя.

Pyrhel

Не се чуди, сипи си нафта за тия 30 лева и не си давай парите на вятъра... Има десетки такива глупости, които се въртят по нета - браунов газ, магнитни оптимизатори, електрически духалки в смукателните колектори и т.н. Eдна добра ниша за продаване на глупости.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

zlobil007

Цитат на: Pyrhel в 06 Ноември 2012 15:16:44
Не се чуди, сипи си нафта за тия 30 лева и не си давай парите на вятъра... Има десетки такива глупости, които се въртят по нета - браунов газ, магнитни оптимизатори, електрически духалки в смукателните колектори и т.н. Eдна добра ниша за продаване на глупости.
Може и да си прав, но за 30 лв. мисля да го пробва, но ще изчакам за някой който се е изгорил или е намазал :)

Иван Вълков

Явно не си се поразровил в форумът. Проблемът не е в магнитите а в самото им ориентиране.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen

Купи си това - http://www.topshop.bg/nakolenki_doktor_levin-99218-mm.html?ils=58
и ги увий около маркучите - ако не подейства може поне да ги използваш ти  :))

zlobil007

Цитат на: mitakinen в 06 Ноември 2012 16:12:07
Купи си това - http://www.topshop.bg/nakolenki_doktor_levin-99218-mm.html?ils=58
и ги увий около маркучите - ако не подейства може поне да ги използваш ти  :))
Хахахаха ! Малко си изтъркан!

hotblooded

Злобил, знаеш ли колко път още изминава горивото докато стигне до горивната камера и колко пъти ще се преориентират молекули и други подобни карантии докато стигнат до там.... Я не си давай парите за глупости.

Marlboro

Два магнита за хладилник и малко тиксо и молекулите се строяват в редица моментално и евтино.  ^-^
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

dimkaraganchev

Хм, днес си направил регистрации в няколко форума с една едничка цел - да провериш настроенията около магнитните наколенки. :D  Много интересно.

hotblooded

Абе пак като не е появил някои дето продава "реактори" дето да караме на вода....

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Цитат на: Marlboro Classic в 06 Ноември 2012 21:22:11
Пиши на лично и щи продам веднага.  :D
Да бе... то аз не работя на вода, та колата ли  (rofl)