моя нов лилав красавец :D Mondeo 1.8td

Започната от roshlio, 11 Декември 2013 11:52:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

roshlio

Здравейте и от мен колеги ,
нов съм в Форд клуба.... но колата предполагам сте я виждали :).... накратко АЗ купих на Виктор Мондеото :) и Мнооого му се кефя ;) Ето снимка от новата ми предобивка
"If one day speed kills me, do not cry because i was smilling." ps.Paul Walker

Pyrhel

Хубаво е когато форумните коли остават тук :)
Добре дошъл!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Здравей и добре дошъл! Както е казал Анатолий, супер е, когато хубавите коли си остават в семейството. Пожелавам ти да те вози дълго и безаварийно!

roshlio

мдамм... и аз се надявам да е дълго и безаварийно ... :)  ;D
"If one day speed kills me, do not cry because i was smilling." ps.Paul Walker

Иван Вълков

Честито колега, супер че колите си остават в форума. Добре дошъл и ти пожелавам много изминати километри без проблеми.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

deshi

Честито за колата ,  гледана е добре да знаеш
Грозен си кат` OHC  .....

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Илко

Добре  дошъл  радвам се   че си  тук  ние  вече се  запознахме.Много  да  те радва  :)
Илко

vladi tanev

Честито и от мен и наистина си е гледана кола а и във твоите ръце се е променила може да е по малко но става много добре.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Мишо

Здравейте колеги.
Вдигам темата за да не правя нова защото имам един въпрос към автора. Първо разбира се-честито за колата,на истина е много добро Мондео-то  8) . Само радост,безброй безаварийни километри да ти доставя и да те слуша колицата. А сега да питам нещо-това е Мондео-то от тази тема нали- http://fordbg.com/forum/index.php?board=30.0!/ ? Понеже е заключена и няма как да питам там го правя тук,а именно-може ли сегашния (или предишния) собственик да ми каже малко повече относно кулера-оригиналния от колата ли е или е от друга,той ли си го е правил,има ли разлика спрямо оригиналното положение,има ли голям лаг заради по-дългите турбо пътища и въобще всякаква информация по въпроса ще ми от полза. Върти ми се и на мен такава идея,само че да сложа челен кулер от Мондео 3 на мястото на сегашния радиатор на хидравликата (явно тече и е изолиран-така взех колата). Ако може пък и няколко снимки ще бъда мнооого благодарен. Предварително благодаря  ^-^
Поздрави

П.С. Не знам защо,но линка препраща към целия раздел а не към конкретната тема. На няколко пъти се опитах да копирам линка но все така става. Трябва да се копира линка и да се постави в полето за писане на браузъра.

senatora

дам...
колата остава във форума...
джантите също :)
някога бяха мои

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)