Историята на моят Focus ST looklike

Започната от teo_sk8, 04 Септември 2013 19:15:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

teo_sk8

Здравейте колеги,
Нов съм в този форум и затова реших да започна с тема, която ще ви запознае с историята на автомобилът ми.
Всичко започна на 23 Декември 2011. Първо ще ви пусна няколко снимки и ще си продължа историята.

Treat people like you wanna be treated!

Bobi

Здрасти и добре дошъл! Радвам се да те видя тук... Често те виждам из района, в който живея. Оглеждай се :)!

teo_sk8

Този автомобил бе една моя сбъдната мечта! Ето и малко информация за нея.
Купих я от Плевен, внос от Италия. Двигател 1.8 tdci, оригинален ST пакет, спотно гърне laser от мотоциклет, изработка на втори ауспух R. Evolution, спортно окачване eibach, вентилирани и перфорирани 4 диска, Remap, Спирачни апарати от Volvo, джанти 18" tomason, тонирани задни стъкла,  и сменено озвучение, което няма да коментирам. С 3 думи - обичах си я ! В последствие тя се сдоби с фейсбук профил ( felisha08@abv.bg или http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001499218311 можете да разгледате още снимки ако желаете) Чрез едно клипче във Youtube ( sound scarico ford focus 2 II 1.8 tdci ) от което тя беше разпозната, се запознах с първият собственик на Фифи. Той ми прати нейни снимки когато тя е била негова собственост и ми разказа всичко за нея. Ето накои от тях

opex

Такива коли много повече ме радват отколкото заводски тунингованите. Хем обикновена от 'отдолу', хем изпъната и красива 'отгоре'. Както и другия вариант: невзрачна отвън, но звяр отдолу (мотото за мойта в бъдеще :D )
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

teo_sk8

За жалост всяко хубаво нещо си има край. Разделх се с нея на 06 Март 2012 година посредством катастрофа. Доста труден период за преживяване в моят живот. Ето и малко снимки от и след инцидента

Тук отварям една скоба ( част от темата ще продължи в друг раздел като "Ford Focus 2007г. 1.8 tdci - на части /maf 1.6 tdci/ ")
Ако има интерес ще ви разкажа историята до край. Извинявам се забравих да се предстарвя.
Аз съм Теодор Георгиев всички ми казват ТЕО на 23 години и съм от Стара Загора, уча в София.

Bobi

Преживях подобен инцидент и знам какво ти е било. Съжалявам!
Според мен има още за разказване - примерно черният Фокус със същия пакет, който търкаляш в момента. :)

teo_sk8

Цитат на: Bobi в 04 Септември 2013 19:55:04
Преживях подобен инцидент и знам какво ти е било. Съжалявам!
Според мен има още за разказване - примерно черният Фокус със същия пакет, който търкаляш в момента. :)
Колега защо издаваш :D И ние как така не сме се виждали ?

Bobi

А, извинявам се  (shy). Можеш да видиш колата ми в профила и друг път като ме засечеш ще ме познаеш  ;D.

Заповядай на една от софийските срещи, примерно довечера на Омв Бояна или направо на Националната среща на 7 септември на писта "Дракон".

Pyrhel

Добре дошъл! Често като висим по студентски ти махаме, но явно безуспешно, трябва да ядем повече :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Много е готина! Жалко за инцидента, но вжното е че всичко е наред!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

ihovahi

Колата е била супер. Ама сигурно другата ти е по-яка и от старата  8)
То май вече всички имаме по една тоталка, но важното е, че сме живи и здрави.

Хайде показвай другата кола вече, стига ни държа в напрежение.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

bay_huy

Нема да се плашиш всеки минава през нещо такова. Това са нещата от живота които ни прават по-силни. Пали чернилката и кацай на ОМВ-то да се запознаеме ако не събота на калояново!

teo_sk8

Ами съжелявам най-вероятно съм бързал щом не съм забелязал, че някой ми маха. Аз поппинцип махам на всички фокуси :) В момента не съм в София иначе с удоволствие бих дошъл да се запознаем. Имам много снимков и видео маререиал за подретба на новата фифи блек едишън. Ще продължа историята по-късно. Поздрави!

deshi

Айде бе брат от 2 години те карам да  я пуснеш тая тема утре съм целия ден в сервиза , идвай като имаш време
в събота срещата е 6:30 на долната зара и заминаваме за калояново
Грозен си кат` OHC  .....

pantata

Белия го виждах всеки ден като живях в студентски, давай черньо!

Bobi

Цитат на: teo_sk8 в 04 Септември 2013 20:46:00
Ще продължа историята по-късно. Поздрави!

Колега, чакаме до края на другата година да завършиш разказа. :)