Пружини за Скорпио

Започната от vasilvvs, 07 Септември 2012 23:39:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasilvvs

Здравейте колеги! Имам Скорпио 2,9 Cosworth 94г с омекнали пружини. Теглата на мостовете са му- отпред 800кг и отзад 660кг. Можете ли да ми кажете дали стават пружини от по-новия модел Скорпио, модел след 95г?

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

vasilvvs

Благодаря колега! Това ще е крайния вариант! Преди време купих нови предни пружини за сиерата ми по 40лв. Легна на шок тампоните. Бяха меки като за химикалка. Виждал съм и обратния случай-седи като офроудър. Тогава си взех втора употреба от дизелова сиера и над 100х км е все още добре. Не случайно в Мотопфое искаха на пружина по около 250лв.
При Скорпио от първите меките пружини са често срещан дефект, но при по-новия модел като че ли вече не е така.

viksata

ухаа 250  :o множко ме се струва

не мога да кажа дали са взаимозаменяеми пружините от МК1 и МК2 мисля че и пружини от дизелов и 2.9 12v Скорпион ще ти свършат работа  (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

rs 500

Здравей ,колега! Имам чисто нови оригинални FORD предни пружини за Скорпио Косуърт. От  другите модели на Скорпио всички  пружини са по-меки ,кляка много и ги чупи в последствие,а също и управлението се влошава драстично. Ако имаш интерес  звънни  ми  на  тел. 0896/712-177 ,от София съм. http://niktegra.snimka.bg/automobiles/prujini-za-ford-scorpio-cosworth-24v.700217.28370597.big