My Ford - Представям ви моите автомобили Форд.

Започната от niko_nenchev, 12 Август 2012 23:16:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

niko_nenchev

Колеги,отдавна се каня да публикувам снимки на моите автомобили Форд през годините.Дано да ви харесат!
Фен на марката съм още от 90те години,когато баща ми караше служебни автомобили Форд-първо Сиера,а после и Мондео1.
И така някак естествено първия ми личен автомобил след казармата беше Ескорт 1.3 1992.

След време реших да мина на Мондео 1.6 1993.

После в името на семейното удобство взех Фокус комби 1.6 1999.

Не след дълго обаче се върнах пак на любимия модел - Мондео 2.0 ТДДИ 2002.Тази кола определено ми е любимата!

Последва едно малко отклонение и пак се завърнах при любимата си марка с един Фокус Ц-макс,който засега няма да публикувам,защото все още имам доста проблеми с него,както някои от вас знаят :'(
Надявам се моите верни автомобили да са ви харесали! (fri)

Pyrhel

Тц, тц... Светят! Фокуса и Мк3 Мондеото (вероятно заради по-хубавите снимки) наистина като нови... Радко се среща Мк3 преди фейса със здрава кожа на скоростния и толкова запазени волан и спици! Успех и КЪСМЕТ (!!!) за Ц-Макс-а! Шибана бюрокрация...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

nipresi

Адаш,здравей!Единият от автомобилите ти си го познах.Още си го карам  (happy):

От снимките е видно,че си заклет фен на форд.! Покрай фокуса,който купих от теб и аз вървя по същите стъпки  ;).Дано по-бързо се оправят работите със с-макса.Поздрави и сори за спама  (fri).

niko_nenchev

Благодаря на всички за добрите думи и за подкрепата!!!!!!!! (fri)

Bobi

Я, тази тема как съм я пропуснал... Много ме кефи Мондеото, наистина изглежда като ново!
От сърце ти желая благополучна развръзка с Ц-Макса.