"Двойни" пружини?

Започната от Pyrhel, 02 Юни 2012 20:23:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Някой пробвал ли го е това побългаряване? Режат се посредата, навиват се една в друга и се пуска по един тигел с електрожена (като се реши, че е за постоянно. Уж се случват следните 2 неща - по-ниски и по-твърди пружини:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Danchev

Половината бегачкови ладюхи в БГ са така ... тва на снимката пак е лада до колкото виждам :)
Никакви заварки там ... само се стягат със скоби както се вижда, заварката ще я скъса на секундата.
How about a magic trick?

Pyrhel

От Лада е, да. Мислъта ми е тъй като за сиера задни ниски и твърди е трудно намирането някаква такава щуродия да се пробва. Казват, че са ги заварявали (тук-таме по малка заварка).

G_o_c_e_v

Там се движи много и каквато и заварка да се направи ще се скъса...
edit: ако си намериш пружини с по малък диаметър да ги навреш в твоите по може да стане си мисля...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

Анатоли ,предстои да установиш колко скъпо хоби е изработката и поддръжката на рейсинг кола :)) недей гледа такива евтинярски неща взимай нещо спортно като за модела :))

Pyrhel

Скъпо, ако не удариш джакпота. Одеве за 150 лева предни червени нови регулируеми кони-та и 60мм по-ниски предни хипер-убер-дупер-рейсинг пружини :))

Аз затова от днеска нова работа за повече пари започнах :D

Danchev

Сиерката със стоков мост не обича да е много изсипана, защото напречният наклон а.к.а камбър става доста неприятен. За съжаление моста не се преправя лесно като при е30 например с екстрентици ... всъщност сходимостта пак е на ексцентрик, но за реглажа по камбър иска преправяне на носача и едно унибалче на резба.
Ако ти е интересно разгледай какво казва чичко гугъл за "sierra adjustable rear beam" :)
How about a magic trick?