Накрайник за ауспух

Започната от stoyan.peev, 06 Юни 2012 16:17:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stoyan.peev

Вчера ми се наложи спешна смяна на тръбите на изпускателната система на Фокус-а. Ходих в сервиза на Крафт на околовръстното и се оказа че гърнето е в добро състояние, а само тръбите са изгнили- дългата тръба преди гърнето и крайната след него. Смениха ми въпросните тръби за под 2 часа и новата изработка беше много добра, препоръчвам на всички услугите им ако попаднете в подобна ситуация. Както и да е след като ми смениха тръбите, реших да пробвам някои от наличните им накрайници за ауспух и определено ми допаднаха 1-2 как стоят на колата. Единствения проблем обаче ми се стори цената от около 80 лева за различните накрайници. На мене ли само така ми се струва или това наистина си е доста висока цена за самия накрайник? Някои може ли да препоръча друго място от където бих могъл да си намеря такъв?

Благодаря предварително :)

lazarkk

Разгледай по илиенци, за друг евтин вариянт не се сещам къде може да има.

Alexi

ако искаш да е от неръждавейка ,там някъде е цената .. тия от илиенци ще ръждясат след 1-2 месеца - изпробвано е :)

stoyan.peev

Цитат на: Alexi в 06 Юни 2012 16:50:59
ако искаш да е от неръждавейка ,там някъде е цената .. тия от илиенци ще ръждясат след 1-2 месеца - изпробвано е :)

Ясно,  явно цената си е нормална :)

lazarkk

немога да кажа, че няма за по малко пари и неръждавейка, когато от там съм взимал цял ауспух на YED от неръждавейка за 80-90лв. преди години. Най- добре да се провери на място.

stoyan.peev

Друг вариант, който не съм проверил още е Ebay.. Не може да няма англисйки качествени накрайници. Ще потърся и ще постна да кажете мнение :)