Ford Capri

Започната от dimitar koduzov, 07 Февруари 2014 19:04:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimitar koduzov

Здравейте казвам се Димитър имам Форд Капри 2.0 v6 мк 2 Скорпио Меркур имал съм и Гранади бензин и дизел ........... .Желая на всички здраве и адреналин.Бях още келешче когато почнах да чепкам шестаците,поклон пред паметта на пьрвия ми учител чиракувал при немците и поздрави на Сашо форда,едно момче-инвалид на което мога да кажа че е фордажия и свалям шапка .Ще се радвам да се запозная с други собственици на Каприта  желая и ще го възстановя щото доста години бях в чужбина.Искам да попитам фиестичката форд ли е ...........................

viksata

Привет колега,
ако не се лъжа преди време имаше обява за продажба за тях,
тогава и говорих с баща ти :)

Ще си позволя да кача и 2 снимки на колите....
Ако сметнете че не е за тук темата я местете или ме трийте..  ;)

Поздрави

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Ivan Slavov

Честито!   Много добър избор  Вярно , че съм пристрастен,  но какво да се прави, всеки си има слабости   За съжаление,  не съм в България,  но щом седнах да пиша,  значи ме впечатли    Аз имам МК1    - можеш да го видиш на снимките от събора от 2013 г    Темата ми е много бедна, но не ми се занимава с писане!   Но за нови ентусиасти - винаги на разположение   Аз се казвам Иван Славов от Ст Загора     Като начало, качи някакви снимки и сподели какви са проектите     Моето е 99% оригинално  , но за сметка на това, Каприто на големия ми син претворено зверски    - можеш да се информираш от неговата тема     Ако желаеш да научиш подробности,  аз съм на разположение           Успех ;D   

Ivan Slavov

А за другата кола  ,   щом си има синя слива  , значи е  FORD !

dimitar koduzov

привет на всички да това са моите фордове дето са останали няколко години бях в чужбина и състоянието им е плачевно  скорпиото отдавна съм го бракувал дето стои а др и гранадата отдавна нарязах от тях много части разпродадох каприто до последно го карах а имам части за още едно имам още един мотор със скорости оборудвани свалени както си  работеха и много др части и мисля да го възстановя в оригинален вид .  а колегата дето е от перник искам да го попитам той виждал лие в е в първите автокъщи скорпиото меркур 1992 г за собственика не искам да говоря то беше докарано от отоманци конфискувано за наркотици  2.9  в6 поръчково фул екстри на третото ми отиване го взех на половин цена защото беше обрано а в тези години никои не беше посмял да го вземе фькано с екстри и електроника че не може да го пусне отдърпах го с москвич 12 ка и приятелите се хванаха за главата  за ладата беше адски тежко страшно шоу съжалявам че кьщата в село се пали и нямам снимки да публикувам капритата и гранадите бяха елементарни ама с това се поузорих оригиналните части много скъпи та се наложи да правя какви ли не присадки  разкъсах го това скорпио от каране нищо не му смених гадното беше че нямаше др такава кола а  си мръднал и жена ти те  е усетила унесох се .............