Форд Фокус 2.0 Zetec

Започната от ffmk1l, 21 Септември 2011 12:01:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Aбе има си смисъл, особено когато паркираш на тясно място -  понякога пести 2-3 маневри. Аз също нямам ама ако жената вземе да кара мондео-то ще трябва да сложа :D

ihovahi

На миналия събор на живо като е видях колата - уникална!!! А сега вече не знам как да я нарека... Браво!!!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

randity

Колата е наистина уникална. Всичко направено със стил, без да е претрупано нещо и т.н.
Единственото тъпо за мен е, че видях темата много късно и повечето снимки в началните страници липсват /прецакал се е линка/. Та ако може колегата да ги оправи, за да я прочета темата за пореден път, но този път и със снимки ще съм благодарен.  Ако му се занимава де!

Лек и успешен ден! (fri) (race)
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

ffmk1l

Цитат на: randity в 24 Март 2014 13:00:22
Колата е наистина уникална. Всичко направено със стил, без да е претрупано нещо и т.н.
Единственото тъпо за мен е, че видях темата много късно и повечето снимки в началните страници липсват /прецакал се е линка/. Та ако може колегата да ги оправи, за да я прочета темата за пореден път, но този път и със снимки ще съм благодарен.  Ако му се занимава де!

Лек и успешен ден! (fri) (race)
Благодаря за добрите думи, ще възстановя снимките, когато съм по-свободен.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Besniq

Със това темпо на подобрения по колата никога няма да те настигна, Браво на един истински фен и мераклия !

ffmk1l

Днес един час загуба на време и добавяне на още две-три дреболий :):

Лайстни от Ghia за предните прагове. По-принцип оригинално стоят малко по-навътре, но аз така ги залепих, близо до ръба.

Плафон в купето, пак от Ghia

Лостче със шест степенен интервал за чистачките.

Преместих и диода за алармата на конзолата.

ffmk1l

Бях пред дилема дали да и сложа Hella Lumma, в крайна сметка ще го направя. Почистени и пастирани, днес ще се монтират.

ihovahi

Венко, айде честито и чакаме с нетърпение как стоят на колата  (fri)

hotblooded

Немонтирани нещо не ме привличат, но ще видим и как ще стоят на колата.
Венко - важното е на теб да ти харесва, отново поздравления за ентусиазма непрекъснато да доработваш колата...

ffmk1l

Две - три снимки набързо. Отдалеч изглежда добре и се връзват с фаровете, така че остават. :)

hotblooded

Задницата изглежда доста по масивна - в положителен смисъл

ihovahi

Венко направо са си за теб тези стопове. Имаш усет ти. Браво!!!  (fri)

ivaylo_m

Уникален е Фокуса   (notworthy) (notworthy) (notworthy)
И стоповете много добре му стоят.

Dmitarcho

Браво ;) Няма такъв Фокус !!!
Ръца Пръца