Настройка на времето на осветлението при Ghia

Започната от Raka77, 25 Септември 2024 19:15:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raka77

Здравейте колеги, предполагам само джията има толкова лампи да светят като отключиш или отвориш вратата,свети като коледна елха.забелязвам,понеже е работна колата и я карам от време на време,че като отворя багажника, докато е отворен свети и цялата налична подсветка,плафоните съм ги спрял ама лампите под огледалата вътре в краката и багажника продължават да светят.на мен ми трябва време да си натоваря инструментите и на покрива каквото трябва,и хоп акумулатора пада,не че не е за смяна ама ме притеснява за новия да не го скапят пусти и лампи.та може ли да се настройват някак си за време да гаснат дори и при отворена врата-багажник.ако някой има поглед върху нещата,моля да сподели.

Ozzie

Може да се зададе време. Чрез FORScan или ELMConfig.

P.S. Няма да е лошо да редактираш заглавието на темата по начин свързан с питането, примерно "Настройване на времето за осветление в салона на ....". Според ограничението на броя символи за заглавие.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Raka77

Свалих elmconfig ама не мога да инсталирам,нещо не правя както трябва или трябва някаква регистрация?

Ozzie

Никаква регистрация не е нужна. Програмата е безплатна, освен това е с директно изпълнение, т.е. дори не е нужно да я инсталираш на харда.
Ако не си изтеглил и стартирал файла ELMConfig Runtimepack, то свали го, стартирай го и виж дали ще стане. С малко усилия можеш да намериш информация, как работи всичко.

https://fordcom.de/elmconfig/
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...