Маншон за полуоска на Мондео Мк3

Започната от Pyrhel, 29 Февруари 2012 02:18:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Десния маншон на полуоската е цъфнал, днеска видях, че е имам нахвърляна грес по джантата... До колкото видях, за дизел не се продава отделно маншон оригинален, само за бензиновите. Странно ми е каква разлика може да имат, ама... :)

Та, някой сменял ли е, дали е купувал оригинални (т.е. за бензинови и да ги е бутал на печка) или да се запътвам директно към афтърмаркет работи?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Впрочем, как реши пробелма? Купи "генерик" или оригинален комплект?

Pyrhel

Имат малка разлика между мк2 и мк3, но могат да се разтегнат. Взех маншон от производителя за първоначално вграждане (забравих марката) за 45 лева.

hotblooded

В интерес на истината и аз се бях приготвил за цена от около 50 лв за маншон със скобичките и греста на GKN...  Но в крайна сметка ми предложиха "куча марка" за 12.50... Да видим какво ще излезе....

Alexi

hotblooded

Цитат на: Alexi в 20 Април 2012 12:47:11
а смяната лесна ли е ?
В гража които мога да ползвам за целта - Мондьо не влиза, иначе щях да пробвам.  На Астрата си ги сменях сам на крик и канал. На френските кошници си влизах в нормите на АутоДата но на подемник...

Pyrhel

Не е нищо особено, ама в студа отидох в един сервиз да го направят - 30-40 мин се повъртях около печката им и беше готово :)