Поставки за чаши за задния ред седалки

Започната от Ford-Focus, 18 Януари 2022 20:45:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ford-Focus

Привет,
Форда ми е подобен на този от снимката и отзад няма подлакътник и съответно поставки за чаши. Та стигнах дотам да мисля да взема два сгъваеми и да ги хвана с рапидки, но какви? Дайте някакви предложения ако някой го е правил. Прегледах всички обяви за части, но няма нито един като с моя салон и със подлакътник.

[attach=1]
"...това е проста работа, но не е за прости хора."

ivopolr

Имам две такива пластмаси. Но не мога да разбера от какво се нуждаеш.

Ford-Focus

Първо лесно ли се маха? Даже не знаех, че може.
Идеята ми е да взема такъв cupholder и да го монтирам на нея с рапидки, за да има къде хората отзад да си оставят кафето.

https://www.aliexpress.com/item/33007970521.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.54771d3fSet6KO&algo_pvid=7816c3a9-0424-455c-8164-36c11ac2264a&algo_exp_id=7816c3a9-0424-455c-8164-36c11ac2264a-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2267020395978%22%7D&pdp_pi=-1%3B14.9%3B-1%3B-1%40salePrice%3BBGN%3Bsearch-mainSearch

ivopolr

В отвора няма място за чаша кафе, най-много за кутия цигари, просто пространството е тясно.

Ford-Focus

Цитат на: ivopolr в 18 Януари 2022 21:13:21
В отвора няма място за чаша кафе, най-много за кутия цигари, просто пространството е тясно.

Точно затова искам да монтирам cupholder.

ivopolr

Ford-Focus

Аз данните ги имам, просто се чудех, дали някой го е правил, за да покаже. Иначе ще ходя да взема аз някакъв къп холдер, но не искам да стане много грозно.

ivopolr

Ford-Focus

Цитат на: ivopolr в 18 Януари 2022 21:30:36
Най-накрая вдянах! :D

Ако може да погледнеш другата тема за езика, направих всичко и ми написа, че всичко е актуализирано и е до последната версия, но езика е пак на Италиански, как да го сменя сега на английски след като всичко е направено?

Ford-Focus

Ето най-простото и елегантно решение, което намерих цък . Доста добре е закрепено, става за кафе и вода от 0.5л. Не е пробивано нищо....

Ozzie

Добре изглежда, само някой заплес да не ритне чашата с кафето...
Пусни връзка, къде си го видял, че ми трябва нещо подобно за буса.
(beer)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Ford-Focus

Цитат на: Ozzie в 02 Февруари 2022 19:52:45
Добре изглежда, само някой заплес да не ритне чашата с кафето...
Пусни връзка, къде си го видял, че ми трябва нещо подобно за буса.
(beer)

Това е от моята кола днес я снимах, а това е поставката от дъвките дето продават по бензиностанциите. В неделя ще ходя и до Джъмбо, дано там се намери нещо по-добро.