Focusa на petarrs

Започната от petarrs, 21 Септември 2011 14:33:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petarrs

Здравейте за първи път в този форум. Първата тема в която участвам е тази. В другите после:).
За колата на кратко. Имам я от 1 година. Перфектна като цяло. Имах малко проблеми с нея в един момент , но се решиха с известна сума. Надявам се да е все така добра за в бъдеще. Пожелавам на форума успех и на всички без авариино по улиците на България и не само.

beware of the monster

Bobi

Ауу, много е лачена бе! И ми изглежда, че си я свалял или се лъжа? Пожелавам ти много хубави моменти с колата и само да те радва!

Alexi

то всички проблеми по колите се решават с известни суми  ;D инак е лаченка

Alexander

Много добре стой и на мен ми се струва че е сваляна! Тривратата версия радва много!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

PcMan

Хубав е!  (beer) 3-вратите са ми много на сърце! Сваляна е и си говорихме, че ти подскача градско ? Ако искаш с доплащане от моя страна да си разменим пружините. Моите са като нови - вози страхотно със високата гума зимата или със първите й гуми - като твоите 205.50.16. Монтажа и демонтажа подвете ще е от мен. Снимки как е с нормални има навскъде, а и двамата сме 3 врати тдди. Предия собственик имаш ли контакт с него ? Eibach ли са  O:-)

Jumper

Лачена, лачена, колко да е лачена? Направо ДЗВЕР! С тея тъмните стъкла отзад... Да не возиш някой министър тайно :) Много ти е хубава колицата, само дето на българските пътища трябва да я пазиш с това сваляне като писано яйце. Да ти е жива и здрава състезателката!

petermitkov

На тъмните Фокусите много им отива задните стъкла да са затъмнени.
sapienti sat

petarrs

Цитат на: Jumper в 12 Октомври 2011 07:59:23
С тея тъмните стъкла отзад... Да не возиш някой министър тайно :)

Само едно куче се вози там. Женско  :D

beware of the monster

Jumper

Хе-хе-хе куча си се е уредила :) Знае къде да я возят, и оценява със сугурност възможността да си подремне сладко докато я возят :)

petarrs

Ена мокра снимка  ;)

beware of the monster

Racinga

много радва фокусника градски, дано те радва дълго време  ;)

tha22don

Благородно ти завиждам за задния спойлер и 16-ките! Да си го караш със здраве :)

petarrs

Благодаря момчета  (beer). 16" не са ти проблем. Има доста евтини. Но мен оригиналните най си ме кефат  8)

beware of the monster

tha22don

Цитат на: petarrs в 10 Ноември 2011 16:29:44
Благодаря момчета  (beer). 16" не са ти проблем. Има доста евтини. Но мен оригиналните най си ме кефат  8)

Аз съм се запътил към 17-ки, но живот и здраве да мине зимата :)

petarrs

Нека добавя една снимка с новите джанти  8)

beware of the monster

G_o_c_e_v

Това ОрдЖинал за форд ли са или?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

petarrs

Съмнявам се. С втулки са. На ЕТ 35 са.

beware of the monster

К.Методиев

Ау, направо хапе с тая джанта, много добре му седи. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

B.Stoilov

Оригиналните 16ки ще ги продаваш ли колега?  ^-^
Направо е захапал пътя!

Vas

Страшни джантии! Отиват му черни ;)

ffmk1l

Какъв цолаж и с какъв размер са гумите? Харесват ми.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

petarrs

Цитат на: Венелин в 22 Март 2013 19:34:31
Какъв цолаж и с какъв размер са гумите? Харесват ми.

17 цола,205/45 са гумите. ЕТ е на 35 което е максимума за модела.Паснаха супер. И на мен много ми харесват  ^-^

beware of the monster

ihovahi

Много хубава кола колега. Да те кара безаварийно и само гориво да й сипваш :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ValkataFF

Колега май твоята кола мернах в събота вечер ,минах по край нея в Д.Дъбник.С тези джанти няма начин да не се забележи :).

petarrs

Цитат на: ValkataFF в 25 Март 2013 19:11:33
Колега май твоята кола мернах в събота вечер ,минах по край нея в Д.Дъбник.С тези джанти няма начин да не се забележи :).

Еми през уикенда съм там.Как не си свирнал  (buddies)

beware of the monster

ValkataFF

Цитат на: petarrs в 26 Март 2013 08:57:36
Еми през уикенда съм там.Как не си свирнал  (buddies)
В 22 и 30 вечерта да свирна ми е малко неудобно :),друг път ако те засеча през деня ще надуя клаксона ...лек ден .